DOLAR 34,0007 0.29%
EURO 37,8289 0.58%
ALTIN 2.820,160,39
BITCOIN 1968226-3.43301%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
24’ÜNCÜ TIR HAZIR OL’DA BEKLİYOR

24’ÜNCÜ TIR HAZIR OL’DA BEKLİYOR

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:28
24’ÜNCÜ TIR HAZIR OL’DA BEKLİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaymakam Muammer Köken, SYD Vakfı tarafından toplanan yakacak malzemesiyle dolu 24’üncü tırın hazır olduğunu belirtti.

Susurluk Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYD) Başkanlığı koordinasyonunda, Ticaret Borsası Afet Toplanma Merkezinde 6 Şubatta meydana gelen deprem felaketi nedeniyle ihtiyaç sahiplerine yardım toplanmaya devam ediliyor. Paylaşılan ihtiyaç listesi doğrultusunda hazırlanan malzemelerden, yakacak yardımıyla oluşturulan 24’ncü tır hazırlandı.

BİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPIYORUZ”

Yardım hazırlıklarını yerinde bizzat görerek takip ettiğini ifade eden Kaymakam Muammer Köken, 24’üncü yakacak yardım tırının en kısa sürede depremzede vatandaşlara ulaştırılacağının bilgisini paylaştı. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve büyük yıkıma yol açan depremin yaralarını sarmada, Susurluk halkına da görevler düştüğünün altını çizen Köken, “Susurluk, depremin yaralarını sarmak için deprem bölgesine çeşitli ihtiyaçları gönderiyor. SYD Vakfı tarafından toplanan yakacak malzemesi dolu 24’üncü tırımız hazır ve yola çıkmayı bekliyor.” şeklinde konuştu.

YARALARI BİRLİKTE SARIYORUZ”

Depremin yan etkilerinin geniş alanı kapladığını sözlerine ekleyen Kaymakam Köken, “Daha önceden toplanan gıda ve hijyen malzemelerinin yanı sıra giyim, battaniye gibi yardımlarımız yerlerine ulaştı ve şimdi yakacak yardımı için halkımızla çalışmalara başladık. Depremin yaralarını hep birlikte sarıyoruz.” dedi.

HABER: Sena Eğilmez

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.