DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2136083-1.01053%
Balıkesir
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
“Memleket Partisi Susurluk’a faydalı olacak”

“Memleket Partisi Susurluk’a faydalı olacak”

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:14
“Memleket Partisi Susurluk’a faydalı olacak”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memleket Partisi Susurluk İlçe Başkanı Alper Yıldız, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin ulusal basına çıkarılmadığına dikkat çekerek partiyi duyurmak için sosyal medya ağlarını kullandıklarını açıkladı.

Genel başkanlığını Muharrem İnce’nin yaptığı Memleket Partisi’ni Susurluk’ta temsil eden Memleket Partisi Susurluk İlçe Başkanı Alper Yıldız, Genel Başkan Muharrem İnce’yi yıllardır takip ettiğini ve Susurluk İlçe Başkanlığı’nın kurucusu olmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Yıldız, Susurluk’taki yapılanmanın kuruluş aşamasını şu şekilde aktardı:

Muharrem İnce, Balıkesir açılışına geldiği zaman eski Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka beni aradı. Susurluk’ta Memleket Partisi’ni açmak istiyoruz dedi. Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin doğru siyaset yaptığına ve iyi bir insan olduğuna inandığım için yardımcı olabileceğimi söyledim.

“MEMLEKET PARTİSİNİ SOSYAL MEDYADAN TAKİP EDİN”

Yeni bir parti olmalarına rağmen 15 kişilik yönetim kadrosu ile birlikte Susurluk’ta sivil toplum örgütlerine ve esnaflara ziyarette bulunarak partiyi duyurmak istediklerini söyleyen Yıldız, “100’e yakın üyemiz var. Üye çalışmaları henüz yapmadık. Üyelerimizin hepsi bize kendisi geldi.” dedi. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi ulusal medyanın göstermediğini ve bu sebeple partiyi duyurmak için sosyal medyayı kullandıklarını belirten Yıldız, “Genel Başkanımızı ulusal medyaya çıkarmıyorlar. Bu yüzden vatandaşlarımızın sosyal medyadan takip ederek en az 2 videosunu izlemelerini rica ediyorum. Susurluk halkımızın desteklerini bekliyorum. Memleket Partisi’nin Susurluk’umuza çok faydalı olacağına inanıyorum.” diye konuştu.

“SUSURLUK ESNAFININ DURUMU BOZUK”

Susurluk esnafının genel değerlendirmesini yapan, otobanın açılması ve pandemi krizinin Susurluk esnafını olumsuz etkilediğini söyleyen Yıldız, “Susurluk’ta esnafın durumu çok bozuk. Buradan otoban geçti. Susurluk’a para harcayacak kesim diğer yoldan gitmeye başladı. Esnaf bundan çok etkilendi. Bundan iki yıl önce esnafımızın durumu daha iyiydi. Kriz zaten ayrı vurdu. Öğrenci yok. Askeriyemiz vardı, o da kaldırıldı. Susurluk’tan alışveriş yapacak kesim yok.” dedi.

PAZARDAKİ FİYATLAR KARŞISINDA ŞAŞIRIYORUM”

Türkiye’nin zor günler geçirdiğinin altını çizen Yıldız, Susurluk’ta da pazarda her ürünün ateş pahası olduğunu vurgulayarak şu şekilde konuştu:

4 kilogram patates 50 liraları gördü. Domates çok pahalıydı, şimdi fiyatı düştü. Soğan, biber, temel gıdalar çok pahalı. Asgari ücretlilerin buzdolabını doldurması çok zor. Pazardaki fiyatlar karşısında ben artık şaşırıyorum. Çocuklar için abur cubur fiyatları da çok yükseldi.

“İTTİFAK IŞIĞI YANDI”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Zafer Partisi’nin içinde olduğu bir ittifakta yer alıp almayacakları sorusunun yanıtına yeni yollara ihtiyaç olduğunu söylemesi hakkında konuşan Yıldız, “Genel Başkanımız böyle bir ışık yaktı. Şu an böyle bir durum yok ama ilerleyen günlerde olabilir. Ülkemizin sorunları ile birlikte mücadele edebiliriz. Memleket Partisi ve Zafer Partisi’nin ittifak olup olmayacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz” dedi.

“SEÇİME HAZIRIZ”

Bir yıldır Memleket Partisi’ni Susurluk’ta temsil eden Yıldız, geçtiğimiz günlerde Memleket Partisi’nin Olağanüstü Kurultay’ı gerçekleştirdiğini, seçime hazır olan yeni kadroların oluştuğunu söyledi. Yıldız, “Olağanüstü Kurultay’ımızı gerçekleştirdik. Birkaç sıkıntı vardı. Yeni kurulan partilerde bu durum çok normal. Artık sıkıntılarımızı giderdik. Yeni kadrolarımızı oluşturduk. Seçimlere hazırız.” şeklinde konuştu.

Haber: Belit PEKTEZEL

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP