DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21599950.93764%
Balıkesir
18°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Milletvekili Canbey’den Susurluk turu

Milletvekili Canbey’den Susurluk turu

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:14
Milletvekili Canbey’den Susurluk turu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Susurluk Kaymakamı Muammer Köken ve Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney’i makamlarında ziyaret etti.

Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, AK Parti Balıkesir İl Yönetimi ile birlikte Susurluk’ta çeşitli yerlere ve çevredeki vatandaşlara ziyaretlerde bulundu. İlk olarak AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan ve ilçe yönetimini ziyaret eden Canbey, AK Parti’nin çalışmaları hakkında ve gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Milletvekili Canbey, AK Parti İlçe Teşkilatına yaptığı ziyaretin ardından İlçe Başkanı Melih Bağırgan eşliğinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

“GÖNÜLLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Vatandaşlarla sohbet eden Canbey; “Gönüllerle buluşmaya, hemşerilerimiz ile kucaklaşmaya devam ediyoruz. Susurluk ilçemizde hemşerilerimiz ile bir araya gelerek hasret giderdik.” dedi. Canbey daha sonra AK Parti İl ve İlçe Yönetimi ile birlikte Susurluk Kaymakamı Muammer Köken ve Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney’in makamlarına konuk oldu. Kaymakam Köken ve Canbey Susurluk’un 2.Etap TOKİ, İmam-Hatip Ortaokulu için arsa bulunması, Tır Parkı ve Yöresel Ürünler Pazarı ile ilgili konularda istişarede bulundu. Kaymakam Köken ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek hediye takdim etti. Köken kendisine yapılan ziyaretin ardından; “Balıkesir Milletvekili Sayın Mustafa Canbey Susurluk ilçemizi ziyaret etti. İlçemize yaptıkları değerli katkılar için teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Haber: Nur Uysun

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP