DOLAR 34,0881 -0.07%
EURO 38,2138 0.1%
ALTIN 2.872,06-0,10
BITCOIN 2144908-0.39059%
Balıkesir
23°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Topuklu Efe Susurluk’u fethetti

Topuklu Efe Susurluk’u fethetti

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:14
Topuklu Efe Susurluk’u fethetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Susurluk ve Bandırma halkı ile bir araya geldi. Bandırma’da esnaf ziyareti gerçekleştiren Akşener; “El ele verip bu yeni anlayışı ortaya koymak üzere geliyoruz.” dedi.

Önümüzdeki dönemde başbakan adayı olduğunu açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önce Bandırma daha sonra da Susurluk halkı ile buluştu. Bandırma’da olduğu gibi Susurluk’ta da yoğun bir ilgiyle karşılanan Akşener, önümüzdeki seçim dönemi hakkında vatandaşlara konuşma yaptı.

AKŞENER SUSURLUKLU ESNAFI ZİYARET ETTİ

Susurluk’ta olmaktan ve Susurluklular ile buluşmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Akşener, konuşmasının ardından Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney ile esnaf ziyareti gerçekleştirerek Susurluklu esnafların dertlerini dinledi. Akşener ziyaretlerin ardından Başkan Nurettin Güney’in belediye binasındaki makamına konuk oldu. Türkiye’nin çözülemeyecek problemi olmadığını söyleyen Başkan Akşener; “Bu problemleri çözmek için hırsızlık yapmayacaksınız, hırsızlığa müsaade etmeyeceksiniz ve israfı önleyeceksiniz. Bütün bunların neticesinde elbette el ele verip bu harami düzeni değiştireceğiz.” dedi.

SANAT SOKAĞI’NIN AÇILIŞINI AKŞENER YAPTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Susurluk’ta ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren İYİ Partili Başkan Güney, Akşener’e torunu Ayda’nın isminin yazılı olduğu bir Susurluk Belediyesi forması hediye etti. Belediye ziyaretinin ardından Genel Başkan Akşener, Susurluk Belediyesi’nin yeni projelerinden biri olan Sanat Sokağı’nın açılışını gerçekleştirdi. Makamında ağırladığı Meral Akşener ile Susurluk ve belediyenin projeleri hakkında sohbet eden Başkan Nurettin Güney; “İlçemize teşrifleriyle bizi onurlandıran İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve beraberindeki heyet, belediyemize gelerek projelerimiz hakkında bilgi aldı. Akabinde Sanat Sokağı’nın açılışını gerçekleştirdi. İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’e ve ekibine teşekkür ederiz. Önümüzdeki projelerimizin açılışında yine kendilerini bekleriz.” açıklamasında bulundu.

TURHAN ÇÖMEZ’DEN İYİ PARTİ SİNYALİ

Genel Başkan Akşener Bandırma’da yaptığı konuşmada Eski AK Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez’in İYİ Parti saflarına geçmesi adına sinyal vererek; “Öncelikle Turhan Çömez’e teşekkür ediyorum. Çünkü Turan Çömez, erle yeksan etmek üzere o meşhur FETÖ terör örgütünün ortaya koyduğu Ergenekon gibi, Balyoz gibi envaiçeşit kumpasın karşısında direnen ve buna karşılık neredeyse hayatıyla bedel ödeyen bir kardeşimiz. O direncinin sayesinde pek çok şeyin değişmesine sebep oldu.” ifadelerinde bulundu. Turhan Çömez, Meral Akşener’in Bandırma’da gerçekleştirmiş olduğu esnaf ziyaretlerine eşlik etti.

“SİYASETİN HİZMET ETMEK İÇİN VAR OLDUĞUNU HATIRLATACAĞIZ”

20 Ocak 2022’den beri ilçe ilçe, esnaf esnaf gezdiğini ifade eden Genel Başkan Akşener; ” En iyi Bandırmalılar bilir çünkü üreten ve istihdam yaratan bir şehrimizdir. Çok uzun bir zamandan beri sizlerin derdinin konuşulmadığı, bu dertlere çareler üzerinden rekabet yapıldığı bir sistemi ortadan kaldıracağız. Öznenin yeniden seçmen olduğu ve seçmenin de bir velinimet olduğu yeni bir anlayışı, siyasetin hizmet etmek için var olduğunu, gençlerimize umut vermek için yapılması gereken bir görev olduğunu yeniden hatırlatmak ve bu çerçevede seçmenimizle birlikte el ele verip bu yeni anlayışı ortaya koymak üzere geliyoruz.” şeklinde konuştu.

“BU DÜZENİ HEP BİRLİKTE ORTADAN KALDIRACAĞIZ”

Gezdiği ilçelerde ve esnaflarda yapılan haksızlıklara şahit olduğunu belirten Meral Akşener; “Ceketimi assam seçilirim, şapkamı koysam seçilirim anlayışı abilerin çok rahatına geldi. Abiler seçmenin dertlerini dinlemeden bizi birbirimize, ait olduğumuz alanlar üzerinden düşman ederek yaptıkları politikayı ve siyaset anlayışını birlikte ortadan kaldırıyoruz. Şimdi benim gibi onların her birini karşınıza getirip hazır olda durduracaksınız. Bu ülkede harami düzen var. Her şeyden önce seçmen olarak bu düzeni hep birlikte ortadan kaldıracağız. Mülakat sistemiyle yapılan haksızlıkları inşallah seçimde bu yapılan yanlışlıkları haksızlıkları da gidermeyi Cenab-ı Hakk bize nasip edecek inşallah.” diye konuştu.

Haber: Nur Uysun

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP