DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2152080-0.59356%
Balıkesir
22°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Muharrem İnce Susurluk’ta

Muharrem İnce Susurluk’ta

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:14
Muharrem İnce Susurluk’ta
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk’ta esnaf ziyaretinde bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce “Ben iktidara ve muhalefete benzemem, iktidara geldiğimde dik duran bir politika izleyeceğiz” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Susurluk’ta esnaf ziyareti yaptı. İnce, esnaf ziyareti yaptığı sırada vatandaşlarla da sohbet ederek fotoğraf çektirdi. Esnaf ziyaretinin ardından İnce, Adnan Menderes Çay Bahçesi’nde konuşma gerçekleştirdi. Parti kurulduğundan itibaren  il il Türkiye’yi gezdiğini belirten İnce, yaptığı konuşmada vatandaşın sorunlarına çözüm olacağını söyledi.

“DOĞRUYA DOĞRU, YANLIŞA YANLIŞ DİYECEĞİZ”

Kendisinin iç ve dış politika konularındaki görüşlerini aktaran İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Suriye politikasını beğenmediğini vurguladı. Muhalefetin ve iktidar partinin politikalarını değerlendiren İnce, iktidar geldiğinde dik bir politika izleyeceğinin altını çizerek şu şekilde konuştu: “Benim bu millete borcum doğruları anlatmaktır. Ben bu muhalefete benzemem, onlar gibi değilim. Erdoğan’ın Suriye politikasını beğenmiyorum, ben cumhurbaşkanı olursam Suriyelileri memleketine göndereceğim. Nokta. Erdoğan’ın Libya politikasını doğru buluyorum. Libya’da var olmalıyız, bu muhalefet beğenmiyor ama ben doğru buluyorum. Erdoğan, Azerbaycan’a yardım etti, muhalefet karşı çıktı. Ben karşı çıkmıyorum, Allah’ın izniyle, milletin isteğiyle beni seçerseniz ben Azerbaycan’a daha çok yardım edeceğim. Erdoğan’ın Rusya politikasını, ABD politikasını doğru bulmuyorum. Teslimiyet çizgisinde politika yapıyor, ben Türkiye’nin başını önüne eğdirmeyeceğim. Teslimiyet politikası değil, dik duran bir politika izleyeceğim. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyeceğiz. Karar sizin, karar bu aziz milletin.”

Haber: Belit PEKTEZEL

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP