DOLAR 34,1163 0.29%
EURO 38,0427 -0.05%
ALTIN 2.862,861,20
BITCOIN 2135884-1.03729%
Balıkesir
26°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği’nden son faaliyet

Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği’nden son faaliyet

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:14
Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği’nden son faaliyet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği eğitim, bilim, sanat, spor ve kültürel faaliyetleri pekiştirmek amacıyla Marmaris’te kamp yaptı.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği üyesi olan roman vatandaşlar kamp etkinliği yaptı. Bandırma’dan Marmaris’e 43 kişilik kafile, 5 günlük kamp süreçlerinde her gün farklı bir etkinlik yaptı. Yapılan kampta gençlerin Marmaris’in doğasını tanırken planlanan eğitici aktivitelerle farkındalık yaratmayı amaçladıklarını ifade eden Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği Başkanı Eyüp Demirezen “2015 yılından bu yana 4’üncüsü yapılan kampımızda tatil imkanı bulamayan çocuklar ve aileler dünyanın en güzel denizinde en güzel koylarında denize girerek eğlendiler.” dedi.

“ÇINARLI ÇAĞDAŞ GENÇLİK DERNEĞİ OLARAK SON ETKİNLİĞİMİZ”

Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği’nin kapanacağının bilgisini veren Demirezen, “Gençlere eğitim, bilim, sanat, spor ve kültürel faaliyetlerde rehber olmayı misyon haline getirmiş Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği bu etkinlikle son faaliyetini tamamlamış olup yakın zamanda kapanma kararı almıştır. Yapmış olduğumuz yaz eğitim kampı, son kamp olmayıp Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği’nin çatısı altındaki son faaliyettir.” dedi. Gençlerle birlikte çalışmalara devam edeceğini belirten Demirezen, “Yönetim artık daha kurumsal daha etkin ulusal sivil toplum örgütlerinde etkin görevlere talip olup daha güzel etkinlikleri ve faaliyetleri amaçlamaktadır.” diye konuştu.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Bu yıl yaz kampının yapılmasında konaklama desteğinin Marmaris Belediyesi, 5 gün boyunca beslenme masraflarının Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Bandırma-Marmaris ulaşım desteğinin ise Bandırma Belediyesi tarafından sağlandığının bilgisini veren Demirezen, “Kamp süresince bizlerden desteği esirgemeyen sürekli arayıp bilgi alan CHP İzmir Milletvekili sayın Özcan Purçu’ya, gençlerimizin eğitimi için bizlere zaman ayıran Marmaris Atatürkçü Düşünce Derneği’ne, Marmaris Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne ve kamp boyunca bizlerden desteklerini ve hizmetlerini sunan ‘Çatlak Camping’ İşletmecisi ve çalışanlarına, en önemlisi de bana itimat edip canlarını emanet eden Çınarlı mahallesinin anne ve babalarına sorumlu gençlik için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP