DOLAR 34,0711 0.13%
EURO 38,1149 0.06%
ALTIN 2.833,750,18
BITCOIN 21354053.64081%
Balıkesir
23°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve Bağcılar Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen 2. Engelsiz Dalış Kampı kapanış etkinliği gerçekleşti.

Etkinlikte engelli dalgıçlar su altında Türk bayrağını açarak gösterilerini sergiledi. Gösterinin ardından açılış konuşmasını yapan Onyedi Eylül Üniversitesi Genel Sekreteri Cihangir Boz, “Özellikle müştereken düzenlemiş olduğumuz engelsiz dalış kampı sertifikasyon programı ve su altı dalış kampı kapanış törenine katıldığınız için teşekkür ediyorum. Bu yıl da Denizcilik MYO ev sahipliğinde Bağcılar Belediyesi’nin destekleriyle Eti Maden’in sponsorluğunda gerçekleşti. Pratik ve teorik bilgilerini birlikte uyguladılar. Engelli bireylerin eğitim aldıktan sonra güzel başarılar elde ettiğini gördük. Başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.


Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Celil Aydın da “Üniversitemiz kurulduğu günden bu yana sosyal ve kültürel farkındalık rolü üstlenmiştir. Engelleri aşmada suyun gücünü görmüş olduk.” diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.


Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Erdoğan da Bağcılar’da engelli bireyler için yapılan çalışmalardan bahsederek şu şekilde konuştu:

Önce Bağcılar’da sıfır engel dedik. Birlikte daha güzel dedik ve kocaman aile olduk. Ülkelerin gelişmişlik düzeylerini gösteren simgelerden biri de engellilerin hayata katılımıdır. Farkındalık oluşturmada zihinsel dönüşüm kazandı. Dezavantajlı gruplara pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Engelliler sarayından 16 bin öğrencimizi mezun ettik.

Denizcilik MYO Öğretim Üyesi Ferhat Yalgın, “Engelli bireylerin de bizler gibi haklara sahip olduğunun aktarılması ve haklarının artırılması maksadıyla eşitlik ilkesinin ön planda olduğu bir etkinlik gerçekleştirdik. Engelli bireylerimiz Eti Maden işletmesi yerleşkesinde bir hafta konakladılar. Onlara da çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Gerçekleşen sertifika töreninde Miraç Girgin ve Alişan Keneç’e sertifikalarını, Onyedi Eylül Üniversitesi Genel Sekreteri Cihangir Boz; Ayhan Kılıçaslan ve Mehmet Demirbaş’a sertifikalarını Denizcilik Fakültesi Dekanı Mustafa Sarı; Bekir Yıldız ve Resul Kocabaş’a sertifikalarını Eti Maden Genel Müdür Yardımcısı Özgür Saç; Oğuzhan Oğuz ve Uğur Singer’e sertifikalarını Bağcılar Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Erdoğan; Özgür Singer ve Fuat Akçay’a sertifikalarını Eti Maden İşletme Müdürü Osman Zengin; son olarak Muhammet Ali Aktaş’a sertifikasını Sahil Güvenlik Personeli Umut Öztürk takdim etti.

Su Altı Teknolojisi Programı öğrencilerine de yapılan çalışmalara katıldıklarından dolayı sertifika verildi. Tören hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP