DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21525440.29999%
Balıkesir
20°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
ÖNEMLİ GALİBİYET

ÖNEMLİ GALİBİYET

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:13
ÖNEMLİ GALİBİYET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknik direktör değişikliği kendisini göstermeye başladı. Savunmada ciddi problemler yaşayan Bandırmaspor, Erzurumspor karşısında neredeyse pozisyon vermeden maçı tamamladı.

Mesut Bakkal defans organizasyonunu oturtmaya başladı. Ama en küçük dikkatsizlik, en ufak konsantrasyon hatasının bedeli ağır olabiliyor. Mesut Hoca bu konuya kesinlikle değinecektir. Zamanla hücumda da Mesut Bakkal’ın etkileri kendisini belli edecektir.

Okan her ne kadar savunmada aksasa da hücum organizasyonlarında önemli bir yeri var. Alpay son haftalarda asıl mevkii olan stoperlikten, zorlama beke geçti. Bu ya Okan’ın performansına bağlı ya da zorunlu değişikliklerden oluyor. Tabi bunun takıma artı ve eksileri oluyor. Okan olmadığı zaman, önünde oynayan Sedat hücumda yalnız kalıyor.

Mulumba’ya ne kadar daha katlanmak zorunda kalacağız gerçekten merak ediyorum. Serbest vuruş organizasyonunda, topu doğru şekilde iki metreye yuvarlayamıyor. Zaten bu da bardağı taşıran damla oldu ve oyundan alındı. Acilen kendisine gelmesi gerekiyor.

Kerim nihayet gol orucuna son verdi. İlk gol çok güzel paslaşmalar sonrası geldi ve izleyen herkesin pozisyonun golle sonuçlanacağını anladığını düşünüyorum. Bunun için Rıdvan Dilmen olmaya gerek yok. Attığı ikinci gol ise gerçekten usta işi.

Hagi’nin 94 Dünya Kupasında Kolombiya’ya, Şampiyonlar Ligi’nde Monaco’ya attığı golleri anımsattı. Umarım sakatlığı ciddi değildir. Bu takımın en önemli parçalarından birisi. Ayrıca kaptanlıkta ciddi şekilde yaramış. Geçen sene ve bu sene ki Kerim arasında ciddi fark var. Sorumluluk verildiğinde performansı da artıyor. Saha içinde ve saha dışında gerçek bir lider olduğu aşikar.

Kanat oyuncuları etkinliklerini arttırması gerekiyor. Dembele oyuna girdikten sonra göstermiş olduğu mücadele ve pres ile 25 dakika olsa da önemli katkı sağladı. Atabey’i anlamak gerçekten çok zor. Oyuna sonradan girdiğinde inanılmaz goller atabiliyor ama ilk 11’de başladığında aynı katkıyı sağlayamıyor. Ya fizik kondisyonu yetersiz ya da rakip geride karşılandığında yalnız kalıyor.

Uzun bir aradan sonra gelen galibiyet güzel. Geriden gelip galip olmak çok güzel ve önemli. Takımın moral-motivasyonunu ve özgüvenini arttıracaktır. Bundan sonra ki süreçte çok daha iyi bir Bandırmaspor izleyeceğimize kuşkum yok.

YAZAR: Gürol BEYGİRET

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP