DOLAR 34,0888 0.2%
EURO 38,1203 0.15%
ALTIN 2.842,490,48
BITCOIN 21764263.27799%
Balıkesir
20°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarım Kredi Kooperatif Market Mağazası Susurluk’ta hizmet vermeye başladı. 80 il ve 510 ilçede kaliteli ve güvenilir gıdaları halk ile buluşturduklarını ifade eden Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. Grup Direktörü Sultan Cepnioğlu, Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gördüğünü belirtti.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri ile Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren ve üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Market, çiftçilerin ürettiği ürünleri ilgili market zincirlerinde satışa sunuyor. 23 Aralıkta açılışı gerçekleştirilen Tarım Kredi Kooperatif Market Mağazası Susurluk’ta da halka hizmet vermeye başladı. Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak, Ak Parti İlçe Başkanı Melih Bağıran, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Gürsoy ve protokol üyelerinin katıldığı açılış töreni Susurluk halkı tarafından da yoğun ilgi gördü.


BİR ELİMİZ ÇİFTÇİDE DİĞERİ TÜKETİCİDE

Törende ilk olarak konuşmasını gerçekleştiren Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. Grup Direktörü Sultan Cepnioglu, yeni açılan mağazanın Susurluk halkına hayırlı olması temennisinde bulundu. Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinin çiftçi kuruluşu olduğuna değinen Cepnioglu “Bu kooperatif 17 Bölge Birliği, bin 615 Kooperatifi, 200 Hizmet Bürosu ve 19 ortaklık ile çiftçimizin hizmetinde olan bir yapılanmadır. Tüm dünya örneklerinde olduğu gibi Türkiye’de de Tarım Kredi Kooperatifleri bir elini çiftçiye uzatırken, diğer taraftan da tüketicinin yanında yer alıyor. Bu hedef doğrultusunda üretici ile tüketici arasında köprü vazifesini yerine getiriyor“ dedi.

MİLLETE HİZMET ETMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ

Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. olarak 5 yıllık strateji planı hazırladıklarına işaret eden Cepnioğlu, “Hazırladığımız stratejik plan doğrultusunda çalışmalarımıza yoğun olarak devam ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı 2021 yılının başında bize 500 market hedefi vermişti. Kooperatif Market olarak 2021 yılı sonunda 700’üncü mağazamızı açarak çok daha iyi bir performans sergiledik. Cumhurbaşkanının verdiği bin mağaza hedefine de 2022 başında ulaştık. Bu gün 2 binin üzerinde mağazamız ile milletimize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

TÜKETİCİYE GÜVEN ÇİFTÇİYE DEĞER VERİYORUZ

Türkiye genelinde 14 lojistik merkezin bulunduğunu ifade eden Cepnioğlu, bu lojistik merkezler sayesinde 80 il ve 510 ilçede kaliteli ve güvenilir gıdaları halk ile buluşturduklarını belirtti. Genel anlamda olumlu dönüşler alındığını da ifade eden Cepnioğlu, “Yakın zamanda Hakkâri mağazamız açtık ve 81 ilde halkımıza hizmet edebilmek için var güzümüzle çalışıyoruz. Çiftçilerimizden alınan doğal ürünleri, üretim reçetelerini hazırladıktan sonra kendi fabrikalarımızda ve iş ortaklarımızın fabrikalarında üreterek kaliteli ve güvenilir gıda olarak ‘Tarım Kredi güvencesi ile’ tüketicilerimizle buluşturuyoruz. Sonuç olarak tüketiciye güven sağlarken çiftçilerimize de değer veriyoruz” dedi.

İLK ELDEN TÜKETİCİYE

Susurluk’ta Tarım Kredi Kooperatifi Satış Mağazası açılmasının önemini vurgulayan Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, “Bilindiği üzere Tarım Kredi Kooperatifi Satış Mağazaları zor zamanında çiftçiyi kredilendirerek üretim yapmasına sağlamak üzerine sistemi kurmuştur. Ancak son yıllarda tüketicimizin de birinci elden mala ulaşmasını sağlamak adına bu üretimi yapan çiftçilerimizin ürünlerini ilk elden alıcıyla ulaştırmak için bu market zincirleri kuruldu. Bizde ilçemizde ki bu açılıştan memnunuz ve herkese hayırlı olsun.” diye konuştu. Açılışın ardından mağazayı gezen protokol üyeleri, Grup Direktörü Sultan Cepnioglu’ndan üretim süreçleri ve ürünler hakkında bilgi aldı.

HABER: Sena EĞİLMEZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP