DOLAR 34,0616 0.11%
EURO 38,0595 -0.03%
ALTIN 2.832,860,15
BITCOIN 21490044.48848%
Balıkesir
23°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Mesut Bakkal’dan sihirli dokunuş

Mesut Bakkal’dan sihirli dokunuş

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:12
Mesut Bakkal’dan sihirli dokunuş
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal’ın göreve başlamasıyla Bandırmaspor bambaşka bir kimliğe büründü. 12 maçta sadece 18 puan toplayabilen bordo beyazlılar, Bakkal’ın gelişinin ardından 6 maçta 13 puan toplayarak zirveye tutundu.

Bandırmaspor’da Mesut Bakkal etkisi kendisini göstermeye başladı. Öne geçilen maçlarda yaşanan kayıplar, özellikle ikinci yarılarda temponun düşmesi ile birlikte sergilenen istikrarsız oyun Bakkal’la birlikte son buldu. Üst üste 7 maç kazanamayan takımın başına gelen kurt hoca takıma aşıladığı özgüvenle, 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlikle maç başına 2,16 puan ortalaması yakaladı.

7 YIL SONRA ANKARA’DA GELEN GALİBİYET

Son 5 maçlar baz alındığında ligin en başarılı takımı olan bordo beyazlılar, Bakkal’ın takımın başında yer aldığı maçlarda da golcü bir kimliğe büründü. Bakkal öncesi 12 maçta sadece 14 gol atabilen Bakkal’ın öğrencileri 6 maçta rakip fileleri 13 kez havalandırarak, 1,16 olan maç başı gol ortalamasını 2,16 puana yükseltti. Gençlerbirliği’ni yenerek 7 yıl aradan sonra Ankara’da kazanmayı başaran Bandırmaspor, 23 maçın ardından rakip filelere 5 gol atmayı başardı. Bordo beyazlılar, en son 8 Mayıs 2022 tarihinde Balıkesir deplasmanında ezeli rakibine karşı 5 gollü galibiyet elde etmişti.

KERİM VE ATABEY KÜLLERİNDEN DOĞDU

Bakkal’ın oyunculara dokunuşları ise çok dikkat çekti. Form düşüklüğü yaşayan Kerim Avcı ve Atabey Çiçek adeta yeniden doğdu. Formasını Dembele’ye kaptıran Atabey, Bakkal’la birlikte formasına kavuşurken 3 gol 1 asiste imza attı. Kerim Avcı ise gemisini kurtaran kaptan misali 4 gol 2 asistle küllerinden doğdu. Orta sahada sakatlık dışında Mehmet Özcan, Mulumba ve Kerim Avcı üçlüsünden vazgeçmeyen Bakkal’ı en çok düşündüren şey ise kanat oyuncularının performansı oldu.

KANATLARA TAKVİYE ŞART

İyi gidişata rağmen Levent, Sedat ve Caner Hüseyin Bağ’dan istediği performansı alamayan Bakkal’ın devre arasında kanatlara takviye istediği biliniyor. Sağ bekte Okan ve Berkan’ın sakatlıkları nedeniyle stoper Alpay’la yola devam eden Bakkal’ın transferi işaret ettiği yerlerden biri de o bölge. Orta saha rotasyonunu arttırmak isteyen başarılı teknik adamın özellikle Landel’in boşluğunu doldurmak için oyunun iki yönünü oynayan bir orta sahaya sıcak bakıyor.

YABANCILARLA YOLLAR AYRILIYOR

Sezon başında yapılan yabancı transferlerinden istediği katkıyı alamayan bordo beyazlılar teknik heyetten gelen rapor doğrultusunda Holownia, Isaac ve Dembele ile yolları ayırma kararı aldı. Yabancı kontenjanının açılmasıyla birlikte transferin en hızlı takımlarından olması beklenen bordo beyazlılarda en az 5 yeni ismin takıma katılması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP