DOLAR 34,0173 -0.14%
EURO 38,0578 0.37%
ALTIN 2.830,300,99
BITCOIN 21487376.42532%
Balıkesir
20°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurlukspor ŞAMPİ…

Susurlukspor ŞAMPİ…

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:12
Susurlukspor ŞAMPİ…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir Süper Amatör B Grubu’nun ilk devresinde Susurlukspor fırtınası esti. Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan kırmızı siyahlılar, oynadığı 9 maçta mağlubiyet yüzü görmezken, devre arasına 23 puanla lider girdi.

Flaş transferleriyle sezona BAL Ligi hedefiyle giren Susurlukspor ilk yarıyı 23 puanla namağlup lider kapattı. Geçtiğimiz sezon sahası olmadığı için bütün maçlarını deplasmanda oynamak zorunda kalan kırmızı siyahlılar, bu sezon evinde oynadığı 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik alarak 13 puan topladı. Teknik Direktör Ercüment Bölükoğlu’nun öğrencileri, taraftarlarının karşısında rakip filelere 12 gol bırakırken kalesinde sadece 3 gol gördü. İlk devrenin son maçında sahasında Balıkesir temsilcisi Yeni Sanayispor’u 3-1 yenerek devre arasına mutlu giden kırmızı siyahlılar, 9 maçta kalesinde gördüğü 7 golle ilk devrenin en az gol yiyen takımı oldu.

HEDEFLERİMİZE ADIM ADIM İLERLİYORUZ”

Takımın sezon başında koydukları Bölgesel Amatör Lig(BAL) hedefine emin adımlarla ilerlediğini görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Susurlukspor Başkanı Seçkin Arık, tüm şehrin ortak bir hedefe kilitlenerek tek vücut olduğunu görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Maç günleri 7’den 70’e, yaşlısı genciyle tribünlerde Susurlukspor’a destek verdiğinin önemle altını çizen Başkan Arık, “Futbolcularımız da bu sevgiye aldığı galibiyetlerle karşılık verdi. Hem şehirde hem takımda harika bir sinerji oluştu. Şampiyonluğa giden yolda en önemli şey de bu. Susurluk’un profesyonel ligde temsil edilmesi gerektiğine inanıyorum. Güzel bir hayalimiz var. Bunu hep birlikte gerçeğe dönüştüreceğiz inşallah” dedi.

SPONSORUMUZ EROL KURT’A ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Teknik heyete, oyunculara ve taraftarlara çok teşekkür ettiğini ifade eden Arık, takımın ana sponsoru Susurluklu iş insanı Erol Kurt için ise ayrı parantez açtı. Başkan Arık, “Hayallerimize inanan ve bize maddi anlamda büyük destek veren Erol Kurt’a ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Ülkenin ekonomik olarak içinden geçtiği zor bir süreçte taşın altına sadece elini değil gövdesini koyarak takıma inandı. Desteği sadece kulüp için değil bu şehir için çok anlamlı olduğunu tribünlerdeki coşkuyu görünce anlamak mümkün. Kendisine tekrar tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP