DOLAR 34,0389 -0.12%
EURO 38,0783 0.36%
ALTIN 2.831,381,03
BITCOIN 21528705.64017%
Balıkesir
20°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Üç oda tek aday

Üç oda tek aday

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:11
Üç oda tek aday
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 28 Ocak’ta kongreye gidiyor. Susurluk esnafından aldığı destekle 13 senedir esnaf ve sanatkârlar odası başkanlığını yürüten Aydın Sait, kredi ve kefalet kooperatifi başkanlığı için kolları sıvadı. “Susurluk esnafının krediye ulaşması noktasında daha aktif olacakları” mesajını veren Sait, başkan adaylığını açıkladı.

 

Susurluk’ta üç oda başkanı birleşerek, 28 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Susurluk Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’na tek ekip olarak çıkma kararı aldı. Susurluk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın Sait adaylığını açıklarken, Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Şen ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Özen’de genel kurulda Sait’i desteklediklerini açıkladı. Susurluk ticaretinin lokomotifi olan üç odanın tek ekip olarak yola çıktığının önemle altını çizen Sait, Susurluklu esnafların krediye ulaşma noktasında daha aktif bir şekilde yöneteceklerini belirtti.

“AMACIMIZ DAHA İYİ HİZMET VERMEK”

Üç odanın üyelerinden gelen talepler doğrultusunda, yapılan istişarelerle adaylık kararı aldığını ifade eden Sait, esnafın problemlerini iyi bildiğini ve kooperatifi esnafla birlikte yöneteceklerine dikkat çekti. Susurluk esnafının sağladığı katkı ve onlardan aldığı güvenle 13 yıldır yürüttüğü esnaf odası başkanlığının deneyimini kooperatif nezdinde sürdürmeyi amaçladığını dile getiren Sait, “Üç oda daha iyi hizmet vermek için kenetlenmiş ve kaynaşmış durumdayız.” dedi.

“SUSURLUK’A FAYDALI OLMAYA GAYRET EDİYORUZ”

Esnaf odalarının kişileri ayırt etmeden herkese eşit ve uygun şekilde davranılması gerektiğini ifade eden Başkan Sait, “Meslek ahlakını, disiplinli olmayı, insan ilişkileri konusunda bilgili ve anlaşmayı amaçlayan, dayanışma kurallarına uygun bir şekilde hareket etmek esnaf odalarına yakışır bir davranıştır. Bizim amacımız esnaf ve sanatkârımızın rekabet gücünü yükseltip, finansal olarak ihtiyaç duydukları anlarda yanlarında olmaktır. Bu bilinç ve düşünceyle esnaf ve sanatkârların yoğun destek ve talebi doğrultusunda değerli başkanlarımız ile birlikte bu göreve talip olduk. Bu görevin öneminin farkında olduğumuzu belirterek esnaf ve sanatkârlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için adayım” şeklinde konuştu.

Haber: Sena Eğilmez

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP