DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2144835-0.02851%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Minik kalpler şiirle tanıştı

Minik kalpler şiirle tanıştı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:11
Minik kalpler şiirle tanıştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri tarafından “Şiir Sokağında Müzik Esintisi Etkinliği” düzenlendi. Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Halime Aydın, etkinliğin en büyük amacının 5 yaş grubu çocukların şiirle tanışmalarını sağlamak olduğunu belirtti.

Zübeyde Hanım Anaokulunun düzenlemiş olduğu Şiir Sokakta Müzik Esintisi etkinliğine Kaymakam Muammer Köken, Belediye Başkanı Nurettin Güney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan, kurum amirleri, veliler ve öğrenciler katılım sağladı. Öğrenci, öğretmen ve velilerin desteğiyle hazırlanan Şiir etkinliğinde, 5 yaş çocuk grubunu şiirle tanıştırılarak, şiiri sevdirmek amaçlandı.

KÜÇÜK DÜNYALARINDA GÜZEL BİR ANI BIRAKTIK”

Şiirin toplum içerisinde önemli bir yeri olduğunu söyleyen Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Halime Aydın, Okul Kulübünün bir etkinliği olarak küçük yaştaki çocuklara şiiri tanıtmak istediklerini belirtti. Şiirin, toplumsal hayatın en temel öğesi olduğuna dikkat çeken Aydın, “5 yaş grubu anaokulu çağında ki çocukların şiiri tanımasını istedik. Hem eğlenerek hem de hayatlarında güzel bir anı bırakarak bilgilendiler. Çocuklarımız birbirinden güzel şiir ve şarkılarıyla geçen bu sürede küçük dünyalarında bir iz bırakmış oldu.” ifadelerini kullandı.

OLUMLU DÖNÜŞLER ALDI

Bu etkinliğin bir takım çalışması olduğunu vurgulayan Aydın, “Etkinliğimize en başından bu yana desteklerini eksik etmeyen Bülent Gacal, Abdullah Gelir, Öznur Ceylan, Elif Bozkurt hocalarımıza da minnettarız. Ayrıca programımıza okudukları şiir ve şarkılar ile renk katan kıymetli velilerimiz Deniz Derin Tuncer, Fulya Soylu, Yasemin Çoban, Abdullah Gelir, Öznur Ceylan hocalarımıza da çok teşekkürler. Salon süslemelerimiz için ise velimiz Sedef Esen ve Sedef Çeyiz Evi’ne de teşekkür ediyorum.” dedi. Velilerinde her aşamasında bulunduğu etkinlik öğreticiliği açısından izleyiciler tarafından olumlu dönüşler aldı. Önemli kişiliklerin anlatıldığı, renkli kostümlerin ve eğlenceli oyunların sergilendiği etkinlik çeşitli müzik ve şiirlerle son buldu.

Haber: Sena Eğilmez

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP