DOLAR 34,0142 -0.04%
EURO 37,9041 -0.46%
ALTIN 2.841,850,46
BITCOIN 21831513.24123%
Balıkesir
20°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
MÜSİAD’da Tolga Tetik Dönemi Başladı

MÜSİAD’da Tolga Tetik Dönemi Başladı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:11
MÜSİAD’da Tolga Tetik Dönemi Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (MÜSİAD) 21’inci Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurul sonrasında bayrağı Cemal Gümüş’ten Tolga Tetik devraldı.

MÜSİAD’ın 600 Evler mahallesinde bulunan merkezinde gerçekleştirilen olağan genel kurulda 2021 yılında görevi alarak yeni başkan Tolga Tetik’e devreden Cemal Gümüş, yaptığı açış konuşmasında MÜSİAD’ın bir okul olduğunu almasını bilenler ve anlamaya çalışanların ufkunun genişleyeceğini söyledi. Gümüş konuşmasında; “MÜSİAD’ı anlamaya çalışırsanız ufkunuz, misyonunuz ve vizyonunuz genişler. Bir de bakmışsınız ki kendinizi deryada bulursunuz” dedi.

Gümüş konuşmasının devamında görev süresince kendisine destek olan kamu kurum ve kuruluşları ile desteğini esirgemeyen yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Görevi Cemal Gümüş’ten devralan yeni Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Tetik ise yaptığı konuşmada, MÜSİAD ile ilk olarak 2018 yılında üye olduğunu Bandırma MÜSİAD’ın ise 29 yıldır üyelerinden aldığı güç ile ilerlediğini söyledi.

“İki Milyon Kişiye İstihdam Sağlıyoruz”

Tetik konuşmasında; “32 yıllık MÜSİAD geçmişinin en köklü şubelerinden birisiyiz. Yurt içinde 81 ilde 89 şube. Yurt dışında ise 95 ülkede 200 irtibat noktası ile Türkiye’nşin ne geniş ve en büyük derneğinin MÜSİAD olduğunu söylemeliyim. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren 11 bin üyemiz ve 60 bin firmamız ile 2 milyon kişiye istihdam sağlıyor ve oluşturduğumuz katma değer ile ülkje ekonomisine yön vermekteyiz. Bizler MÜSİAD olarak üyeleri dünyanın dört bir yanına yayılmış büyük bir aileyiz” dedi.

Konuşmasında kendilerinin Türk toplumunun değerlerinden aldıkları sinerji ve ilham ile hem bu günü hemde yarınları inşaa edeceklerini söyleyen Tetik, “Gücümüzü geçmişten alacağız. Bugüne ve geleceğe odaklanacağız. Geçmişin tecrübeleri ile bugünün yeniliklerini birleştirecek Allah’ın da yardımı ile şubemizi yeni ufuklara taşıyacağız” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)


HIZLI YORUM YAP