DOLAR 34,0763 0.14%
EURO 38,0804 0.03%
ALTIN 2.834,910,21
BITCOIN 21470051.14612%
Balıkesir
23°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
ÖZDAĞ AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

ÖZDAĞ AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:11
ÖZDAĞ AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zafer Partisi Susurluk İlçe Başkanlık binasının açılış töreni, Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın katılımıyla gerçekleştirildi.


Pazartesi günü gerçekleştirilen parti binası açılış törenine Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın yanı sıra Zafer Partisi Susurluk İlçe Başkanı Nejdet Melezoğlu, parti üyeleri ve Susurluk halkı katılım sağladı. Atatürk Heykel Meydanında konumlanan parti binası önünde soruları yanıtlayan Özdağ, “Bugün Susurluk’ta yeni ilçe binamızı açmak maksadıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz. Ziyaretimizin kısa olmasının sebebi buradan Bandırma da ki programımıza katılıp oradaki dostlarımızın da gönlünü almak istememiz. Susurluk Türk siyasi tarihine bir kazayla geçmiştir ama aynı zamanda Türk mutfağının vazgeçilmez bir parçası olan ayran ve tostuyla anılan bir ilçedir. İlerleyen süreçte çalışmalarımızla Susurluk’un adını daha güzel bir şekilde duyulmasını sağlayacağız.” şeklinde konuştu.

BALIKESİRDE Kİ BAŞARIMIZI SUSURLUKTA’DA YAKALAYACAĞIZ

Ülke genelinde olduğu gibi Susurluk’ta da Zafer Partisinin son 1 buçuk yıl içerisinde örgütlenmeye başladığını ifade eden Özdağ, çalışmaları sürdüreceklerini belirterek yaklaşan seçimlerde emeklerinin karşılığını alacaklarının altını çizdi. “Türkiye’nin her tarafında Zafer Partisi hareket halindeyse Susurluk’ta da aynı şekildedir.” diye konuşan Özdağ, “Burada ki yol arkadaşlarımızı da görüyorsunuz. Balıkesir Zafer Partisinin özellikle güçlü olduğu illerin arasında ilk sıralarda yer alıyor. Bugün Balıkesir’de yapmış olduğumuz temaslarla sahada bir defa daha görmüş olduk. İnşallah tüm Balıkesir’de elde ettiğimiz başarımızın. Bir benzerini Susurluk’ta göreceğiz diye umuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Haber: Sena Eğilmez

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP