DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21569150.64504%
Balıkesir
18°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
EKİPLER HAZIR OLDA BEKLİYOR

EKİPLER HAZIR OLDA BEKLİYOR

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:11
EKİPLER HAZIR OLDA BEKLİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteorolojinin kuvvetli kar yağışı ve fırtına uyarısına, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı Fen İşleri Ekibinin 7/24 hazır olduğunu ifade etti.

Meteorolojiye göre yapılan yoğun kar uyarısının ardından Susurluk Belediyesi, yol açma ekipleriyle ilçenin belli noktalarında 24 saat kar nöbetine başladı. Kış boyunca herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması adına görevli personel 7/24 hazır ol da bekleyecek.

ZOR ŞARTLARA HAZIRIZ

Susurluk’ta bulunan köylerin çoğunun dağlık bölgede yer aldığını ifade eden Belediye Başkanı Nurettin Güney, hava sıcaklığının düşmesiyle beraber kar yağışının da başlayacağını belitti. Çatataldağ ve Keltepe Bölgesinde ki köylerin yağış açısından riskli yerler olduğuna değinen Güney, “Daha önceki tecrübelerimize dayanarak belirtmek isterim ki, kar yaşının başlamasıyla kısa sürede yollarımızın hepsi kapanabiliyor. Bu sebeple Belediye olarak gerekli hazırlıklarımızı yaptık ve zor şartlara hazırız.” dedi.

KENARDA BEKLEYEMEYİZ

İtfaiye Şefliği ve Fen İşleri Şefliğinin oluşabilecek her problemde çalışmalara başlayabileceğinin bilgisini veren Başkan Güney, “Büyükşehir Belediyesiyle beraber koordineli çalışmaların sürmesi için bir alan arıyoruz ve umuyoruz ki bu koordinasyonu sağlayabileceğiz. Normal şartlarda köy yollarının açılması Büyükşehir Belediyesinin görevi ama hastalık, doğum gibi acil durumlarda kenarda bekleyemeyiz. Yakın zamanda yoğun kar yağışı bekleniyor ve umuyoruz ki bir mağduriyet yaşanmayacak.” şeklinde konuştu.  

HABER: Sena EĞİLMEZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP