DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21553910.7645%
Balıkesir
21°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
EN MUTLU BAŞKAN BENİM

EN MUTLU BAŞKAN BENİM

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:11
EN MUTLU BAŞKAN BENİM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney Belediye olarak gerçekleştirilen projeler hakkında basın mensuplarıyla bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Göreve geldiği günden bu yana Belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme toplantısı düzenleyen Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, 4 yılık çalışmalarını anlatarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Eski dönemden kalan kamu borçlarını bitirdiklerini, personel maaşlarının eksiksiz ve zamanında ödendiğini, hacizli belediye taşınmazlarının hacizlerinin kaldırıldığını ve ilk kez belediyenin bir taşınmaz satın aldığının bilgisini paylaşan Güney, ‘Dünyanın En Mutlu Belediye Başkanı’ olduğunu belirtti.

 

YAŞAYAN VE İHTİYACA CEVAP VEREN BİR İLÇEYİZ’

278 Bin metrekare şehir içi yolların yüzde 97’sinin tamamlandığını anlatan Başkan Güney, kırsal mahallelere 60 bin 753 metrekare yol çalışması ve 23 bin 305 metrekarelik kaldırım çalışmasının yürütüldüğünü sözlerine ekleyerek tüm bu faaliyetlerin Belediyenin kendi gücüyle gerçekleştiğinin altını çizdi. Ayrıca Belediyeye ait tarlalarda yürütülen çalışmalar doğrultusunda; ata tohumu, lavanta ve şeker pancarı yetiştirme seferberliği, Canlı Hayvan pazarı, Gezici Hayvan yıkama ünitesi, Sanat Sokağı ve Kitap Kafeyi anlatan Başkan, Susurluk’un yatırımlarla, yaşayan ve her ihtiyaca cevap veren bir ilçe olduğunu ifade etti.

YATIRIM PROJELERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

İlçe için hazırlanan yatırım projeleri hakkında da bilgi veren Güney, “Susurluk’un gelişmesi için yatırımcılarla görüşmelerimiz sürüyor. Bu çerçevede sera alanı, mezbaha, Termal Tesis, Güneş Enerjisi gibi projelerimizde hala devam ediyor. Yani geldiğimiz günden bu yana durmak nedir bilmedik.” şeklinde konuştu.

200 TON PANCAR ÜRETİLECEK


Basın eşliğinde Susurluk Belediyesinin başlattığı ‘Pancardan Şekere Topraktan Evlere projesinin’ 2’nci Etabı için 200 Ton Pancar üretim sözleşmesi imzalandı. Bu sözleşme ile Şeker Fabrikası üretim kapasitesini 700 bin Ton Şekere Pancarına çıkarmış oldu.

BASIN MENSUPLARINA SUSURLUK’U GEZDİRDİ

Toplantının devamında basın mensuplarıyla beraber, Ömür Üreten Kadınlar Atölyesini, Kitap Kafeyi ve yapımı devam eden Susurluk Kongre ve Kültür Merkezini de gezdiren Başkan Güney, yerinde inceleme ve açıklamalarda bulunurken Cumhuriyetin aydınlığında bir Susurluk için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP