DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2152080-0.59356%
Balıkesir
22°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
MECLİSTE ŞUBAT AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

MECLİSTE ŞUBAT AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:11
MECLİSTE ŞUBAT AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağan Toplantısında Susurlukspor için destek isteyen Belediye Başkanı Nurettin Güney, “Belediye Burada Projesi” kapsamında gerçekleştirilen mahalle ziyaretlerine meclis üyelerini davet etti.

Susurluk Belediye Meclisinin Şubat ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Nurettin Güney’in başkanlığında Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirilen tek oturumla tamamlandı. Yoklama ve açılışın ardından, gelen yazılar gündeme alınarak değerlendirildi. Birinci gündem maddesi ilgili komisyona havale edildi. Diğer maddeler oy birliği ile kabul edilirken Başkan Güney, komisyon raporlarının görüşülerek karara bağlandığı toplantının vatana ve millete hayırlı olması temennisinde bulundu.

SPORA DESTEK GENÇLİĞİ KURTARACAK

Toplantıda alınan kararların yanı sıra Millet İttifakı tarafından meclise sunulan önerge oy çokluğuyla değerlendirilmeye alınırken, Güney meclis toplantısında Şampiyon olan Susurlukspor için yardım ve destek talebinde bulundu. Açıklamalarına devam eden Başkan Güney sözlerinde, “Spor gençliğimiz için oldukça önemli bir noktada. Tüm Susurluk halkına destek çağrısında bulunuyorum. Çocuklar sporla ne kadar ilgileniyorsa zararlı alışkanlıklardan o derece uzak durur. Bu sebeple Susurlukspor olarak Şampiyonluğu kucakladığımız bu dönemde daha çok desteklememiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı. Ayrıca Güney, bir süredir yürütülen Belediye burada projesi kapsamında gerçekleştirilen mahalle ziyaretlerine meclis üyelerini de davet ederek katılım sağlamalarından mutluluk duyacağını belirtti.

SİYASİ CİNAYETLERE FARKINDALIK OLUŞTURACAK

Siyasi cinayetlere farkındalık oluşturulması açısından Millet ittifakı tarafından meclise, bir suikast sonucu 2022 yılında şehit edilen Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in isminin ilçede uygun görülen sokak veya caddeye verilmesi önergeye sunuldu. Sunulan önerge oylamaya alınarak oy çokluğuyla kabul edildi.

HABER: Sena EĞİLMEZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP