DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2149231-1.09896%
Balıkesir
20°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Afetzedeler İçin Sıcak Yemek

Afetzedeler İçin Sıcak Yemek

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:11
Afetzedeler İçin Sıcak Yemek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş’ta depremzedelerin yiyecek ihtiyacını karşılamak için yola çıkan Belediye Başkanı Nurettin Güney, afet bölgesinde 3 bin kişilik sıcak yemek çıkarma kapasitesine sahip Aşevi kurarak, yemek dağıtımına başladı.

Susurluk Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde yaşanan ve 10 ili etkileyen iki büyük deprem felaketi sonrası bütün imkânlarını seferber etti. Belediye imkânları ve Susurluklu vatandaşların destekleriyle, Kahramanmaraş’ta depremzedelerin yiyecek ihtiyacını karşılamak üzere 3 bin kişilik sıcak yemek çıkarma kapasitesine sahip Aşevi kurularak, yemek dağıtımına başlandı.

TÜM İMKÂNLARIMIZI SEFERBER ETTİK

Bir süredir belediye tarafından anons edilerek yardıma destek çağrısında bulunan Belediye Başkanı Nurettin Güney de Kahramanmaraş’a giderek yemek dağıtımı yapan Aşevi’ni yerinde inceledi. Depremzedelerin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Güney, “Tüm imkânlarımızı afet bölgesi için seferber ettik. Belediye personelimiz, gönüllü aşçımız Susurluk halkından gelen gıda yardımlarıyla depremzedelere sıcak yemek çıkartıyor. Susurluk halkına gösterdikleri dayanışma, birlik ve beraberlik için teşekkür ediyorum. Tüm depremzedelerimiz için elimizden geleni yapmak için buradayız. ” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP