DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2144835-0.02851%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
GÜNEY: YARALARI BERABER SARMAK GELDİK

GÜNEY: YARALARI BERABER SARMAK GELDİK

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:11
GÜNEY: YARALARI BERABER SARMAK GELDİK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş’a giden Belediye Başkanı Nurettin Güney, Susurluk olarak depremin ardından kısa sürede bölgeye ekip ve araç desteğinde bulunduklarını belirtti.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Kahramanmaraş’ta depremzedelerle bir araya gelerek, “Canla başla çalışan tüm ekiplere Allah’tan kolaylık diliyoruz.” dedi.

İLK GÜNDEN BERİ SEFERBER OLDUK

Belediye Başkanı Nurettin Güney, depremin en büyük zarar verdiği illerden Kahramanmaraş’a giderek depremzedelere yapılan yardım ve çalışmaları yerinde incelemek üzere 11 Şubatta deprem bölgesine doğru yola çıktı. Büyük yıkıma neden olan depremin ardından hemen bölgeye ekip ve araç desteğinde bulunduklarını söyleyen Başkan Güney, “7 TIR dolusu yardım malzemesini Susurluk halkının yardımları ile toplayıp bölgeye gönderdik. Jeneratör, ilaç, giyim, gıda, ayakkabı mont, kuru gıda hazırladık. Hepsini yetkililiklere teslim ettik.” ifadelerini kullandı.

BİRLİKTE İYİLEŞECEĞİZ

Susurluklu yardımseverlerin destekleriyle deprem bölgesinde Aşevi kurulduğunu ve 3 bin kişiye sıcak yemek dağıtımı yapıldığını sözlerine ekleyen Güney, “Bugün yaşanılan büyük bir afet. Susurluk Belediyesi olarak maddi manevi üzerimize ne düşüyorsa yerine getirmeye çalışıyoruz. Yaralarımızı sarmak için destek vermeye devam edeceğiz. Depremin ilk gününden beri seferber olan, yardımlarını esirgemeyen, dayanışma içinde olan Susurluk halkına çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP