DOLAR 34,1193 0.29%
EURO 38,0484 -0.05%
ALTIN 2.868,931,42
BITCOIN 2148152-0.12244%
Balıkesir
21°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
YALNIZ BIRAKMADILAR

YALNIZ BIRAKMADILAR

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:11
YALNIZ BIRAKMADILAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Deprem bölgesinde yaşayan özel gereksinimli aileleri yalnız bırakmayan Susurluk Engellileri Koruma ve Dayanışma Derneği tarafından 5 engelli depremzedeye 5 ev tahsis edildi.

Susurluk Engellileri Koruma ve Dayanışma Derneği ile Susurluk Kaymakamlığının ortaklaşa yürüttüğü afet bölgesinde evsiz kalan engelli aile ve engelli bireyler için Susurluk’ta ev temin edildi. Yardımsever vatandaşların Kaymakamlığa gelerek evsiz kalan depremzedelerin oturması için verilen 5 ev istenilen koşulları sağlayan, 5 engelli vatandaşa kalmaları için teslim edilecek.

DEPREMZEDE ENGELLİLERE 5 EV TAHSİS EDİLDİ

Deprem bölgesinde yaşayan özel gereksinimli aileleri yalnız bırakmayan Engellileri Koruma ve Dayanışma Derneği depremden etkilenen 10 il içerisinde evsiz kalan engelli birey ve aileler için yardım başlattı. Bu çalışmaların Engellileri Koruma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edildiğine dikkat çeken Dernek Başkanı Serpil Gezer, “Engelli depremzedeler için Kaymakamlıkla iletişime geçerek konteyner ev talep ettik. Ancak Kaymakam Bey kendilerine yardım amacıyla verilen 5 eve engelli vatandaşların yerleştirilmesinin daha doğru olacağını belirtti ve bu çalışmaya başlamış olduk.” şeklinde konuştu.

2 YATAK PALYATİF HASTALAR İÇİN AYARLANDI

5 Engelli aileyi Susurluk’a getirerek yerleştirmeyi amaçladıklarını belirten Gezer, “Çalışmamızın yanında yatalak hasta için Susurluk Devlet Hastanesi Başhekimiyle görüşerek palyatif biriminden iki yatak ayarladık. Şuan sonuç olarak depremzede engelli ailelerinden dönüş yapmasını bekliyoruz. Müracaat geldiğinde hızlı bir şekilde Kaymakamlık aracılığıyla evlere yerleştirebiliriz.” dedi.

” Enkaz Altında Kaldı “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP