DOLAR 34,1126 0.27%
EURO 38,1044 0.11%
ALTIN 2.867,031,35
BITCOIN 21678551.91681%
Balıkesir
26°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
OKULLAR YENİLENMEYE DEVAM EDİYOR

OKULLAR YENİLENMEYE DEVAM EDİYOR

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:11
OKULLAR YENİLENMEYE DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan, Susurluk’ta ki okullarda yeni yapım ve güçlendirme proje çalışmalarının bir süre daha devam edeceği bilgisini paylaştı.

Susurluk’ta bulunan okullarda yeni yapım ve güçlendirme proje çalışmalarının devam ettiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan, “Susurluk’ta bulunan Şeker İlkokulu, İmam Hatip Ortaokulu, Susurluk Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinin güçlendirme çalışmaları tamamlanarak, bu okullarda eğitim öğretim faaliyetlerine başlanıldı. Nimet Sadık Özyiğit Ortaokulu güçlendirme çalışmaları devam ederken, okulun öğrencileri geçici süreliğine Atatürk Ilkokulunda eğitim öğretimini sürdürüyor. Okulumuzun mart ayı içerisinde güçlendirme çalışmalarının tamamlanması planlanıyor.” şeklinde konuştu.

 

5 MİLYON TL’LİK MADDİ YARDIM YAPILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 5 milyon TL’lik maddi yardımlarla inşaat çalışmasına başlanılan Atatürk İlkokulu bahçesinde ki 12 derslikli anaokulunun yapım çalışması devam ederken 2023’ün eylül ayı itibariyle eğitim ve öğretime başlaması düşünülüyor. Şerafettin Tunalı ilk ve ortaokulu yeni bina yapım ihalesi de kısa süre önce tamamlanarak inşasına başlanılması üşünülürken, okulun öğrencileri şuan Beşeylül İlkokulunda eğitime devam ediyor.

EN HIZLI ŞEKİLDE TAMAMLANACAK

İhaleye sunulan Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni binası için yapım ihalesi tamamlandı. Fatih İlkokulu ve İmam Hatip Lisesi okullarının durumunun ise karar aşamasında olduğu bilgisi paylaşıldı. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Akoğlan şu ifadelere yer verdi, “Bu süreçte sevgili öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ile velilerimizin sabır ve anlayışı olmalarını rica ediyorum. Kendilerine teşekkür ederek yapım ve onarım çalışmalarının en kısa sürede bitmesi için gerekli çalışmaların en hızlı şekilde bitirileceğini belirtmek isterim.” yapıldığını belirtti.

 “Çocuklara Sağlık Eğitimi Verildi “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP