DOLAR 34,0850 0.19%
EURO 38,0970 0.09%
ALTIN 2.841,420,44
BITCOIN 21768423.14897%
Balıkesir
20°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
1 DÖNÜMDE KARDEŞİN İÇİN EK

1 DÖNÜMDE KARDEŞİN İÇİN EK

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:11
1 DÖNÜMDE KARDEŞİN İÇİN EK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“BENİM İÇİN DE EK” Projesini basın mensuplarıyla paylaşan Kaymakam Muammer Köken, 1 dönüm ekiyorsan 1 dönüm de depremzede kardeşin için ek diyerek atıl arazileri ekonomiye kazandıracağız dedi.

1 DÖNÜMDE KARDEŞİN İÇİN EK
Meydana gelen iki büyük depremin sarstığı bölgede yaraları sarmak, diğer yandan da afetten sağ kurtulanların sağlık ve güvenlik içinde barınmalarını sağlamak için çalışmalara başlandı. Türkiye’nin dört bir yanındaki oteller büyük bir dayanışma duygusu içinde depremzede vatandaşlara kapılarını açtı. Susurluk’ta da yürütülen bu tarz çalışmaların yanı sıra sadece konaklamaya yönelik değil uzun vadeli projelere başlanarak, depremzedeler için tarıma yönelik üretimi arttırmak amaçlandı. Depremin tarımla alakalı olumsuz etkileri hakkında bilgi paylaşımında bulunan Kaymakam Muammer Köken, atıl araziler için depremzedelere de atıfta bulunarak yeni Projesini anlattı.

"BENİM İÇİN DE EK" Projesini basın mensuplarıyla paylaşan Kaymakam Muammer Köken, 1 dönüm ekiyorsan 1 dönüm de depremzede kardeşin için ek diyerek atıl arazileri ekonomiye kazandıracağız dedi.


“TÜM SUSURLUK EL ELE VE DESTEK İÇİNDE OLMALI”


Tamamlanma çalışmalarının sürdüğü proje için Kaymakam Köken, Mahalle Muhtarları, Ziraat Odası Başkanlığı, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile yakın zamanda uygulamaya konulacak “BENİM İÇİN DE EK” Projesi yerel basın mensuplarına tanıtıldı. Bu projeyle kullanılmayan atıl durumda ki arazileri depremzedeler için fayda sağlaması ve yeme ihtiyacının karşılanması amaçlanıyor.


“İLK ETAPTA NOHUT VE FASULYE EKİLECEK”


Proje için tüm Susurluk vatandaşlarından destek beklediklerini ifade eden Kaymakam Köken “1 dönüm ekiyorsan 1 dönüm de depremzede kardeşin için ek diyerek atıl arazileri ekonomiye kazandırmayı hedefliyoruz. “BENİM İÇİN DE EK” Projesi kapsamında önümüzdeki dönemde nohut ve fasulye ekimini arttırmayı planlıyoruz.” dedi.

Haber: Sena EĞİLMEZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP