DOLAR 34,1258 0.29%
EURO 38,1389 0.17%
ALTIN 2.876,481,68
BITCOIN 2147595-0.38579%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
ERDOĞAN’IN RAHATSIZLANMASI ÜZERİNE LİDERLERDEN MESAJLAR

ERDOĞAN’IN RAHATSIZLANMASI ÜZERİNE LİDERLERDEN MESAJLAR

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:29
ERDOĞAN’IN RAHATSIZLANMASI ÜZERİNE LİDERLERDEN MESAJLAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı ortak yayın sırasında rahatsızlandı. Parti liderleri Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

AK Parti’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ülke TV-Kanal 7 ortak yayınına katıldı. Ancak yayın sırasında rahatsızlanarak bir süre canlı yayına ara verildi. Reklam arasından sonra programa kaldığı yerden devam eden Erdoğan, seçim kampanyası sırasında midesini üşüttüğünü ifade etti. “Her şeyden önce tabii üzerinize afiyet dün, bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı. Bu kampanya çalışmaları sebebiyle de midemi ciddi manada üşütmüşüm. Bir ara acaba programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye de düşündüm. Dedim ki artık söz verdik gideceğiz. Tabii bu yoğun mesai içinde biz de zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum” şeklinde konuştu.

Parti liderlerinden geçmiş olsun mesajları: 

Kemal Kılıçdaroğlu Twitter’dan yaptığı paylaşımında, “Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener mesajında, “Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan yaptığı açıklamada, “Kısa süreli rahatsızlık yaşayan sayın Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ülkece, seçim sürecini de sonrasını da sıhhatle geçirmeyi temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Katıldığı televizyon yayını sırasında rahatsızlık yaşayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu mesajında, “Canlı yayın esnasında yaşadığı rahatsızlık nedeniyle sayın Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kalan süreci hep birlikte sağlık, afiyet ve huzur içerisinde tamamlayabilmeyi temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Erdoğan’ın yayınının kesilmesiyle ilgili; bir partiyi, lideri sandıkta yenmeye çalışmak ayrıdır, başına bir olumsuzluk geldiyse (dilerim bir sağlık problemi değildir) geçmiş olsun demek apayrıdır… Teknik bir arıza olmasını dileyerek geçmiş olsun her ne yaşandıysa… Bunun ötesinde bir söz yakışmaz bizlere, bizim gibilere…” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP