DOLAR 34,0173 -0.14%
EURO 38,0578 0.37%
ALTIN 2.830,300,99
BITCOIN 21487376.42532%
Balıkesir
20°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
TOGG’A İLK MODİFİYE

TOGG’A İLK MODİFİYE

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:36
TOGG’A İLK MODİFİYE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerli otomobil Togg’a ilk modifiye Adana’da yapıldı.

Adana’da Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili Togg’u satın alan bir kişi, aracını şehrin sıcak havasından korumak için camlarına film kaplatarak, renginin de güneşten solmasını engellemek için boya koruma filmi yaptırdı.

Türkiye’nin otomobili Togg’un T10X modeli, hafta sonu teslimatları kapsamında 7 farklı ilde hak kazanan kullanıcılara dağıtıldı. Adana’da ise Togg’u ilk satın alan kişi, 60 yaşındaki emekli Mehmet Ataş oldu. Sarıçam ilçesindeki evine akıllı aracı pazar günü teslim edilen Ataş ailesi, Togg’un keyfini çıkarmaya başladı. İlk işleri modifiye oldu. 

Yerli otomobil Togg'a ilk modifiye Adana'da yapıldı.

Anadolu rengi araçlarını alan Ataş ailesi, ilk iş olarak cam filmi kaplatıp kaputa da boya koruma filmi kaplattırdı. Aile, araçlarını kentin sıcağından korumak için modifiyeyi yaptırdıklarını söyledi.

Yerli otomobil Togg'a ilk modifiye Adana'da yapıldı.

Togg`a modifiyeyi yapan usta İsmet Sütcü, “Tüm camlarına cam filmi yaptık. Ayrıca motor kaputu ve kalan bütün aksamlarına şeffaf kaplama yaptık. Aracın uzun süre boyasını korumak için. Adana`da ilk defa bize kısmet oldu, tabi ki mutluyuz. Ailemize Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Adana sıcak bir memleket. Camlara bu nedenle cam filmi, araçta da boya yüzeyince güneş yanıkları oluşmasın diye şeffaf folyo kaplama uyguladık” diye konuştu.

Öte yandan Sütcü, Togg T10X`u çok beğendiğini söyleyerek, “Araç çok güzel. Görünüş hatları çok güzel. Yeni çıkan bir araç olmasına rağmen standartların üzerinde bir araç” dedi.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP