DOLAR 32,4707 -0.08%
EURO 34,8021 -0.6%
ALTIN 2.441,400,23
BITCOIN 2074949-1.25432%
Balıkesir
18°

KAPALI

04:25

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
KEŞKE

KEŞKE

ABONE OL
Mayıs 8, 2023 13:46
KEŞKE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşke dedirten bir maç oldu.

Gerçi 73. dakikada 2-1’e geldikten sonra herkesin aklına “yine mi?” sorusu geldi ancak takım bu kez skoru koruyabildi.

Cebio oyunda kalırsa ne kadar etkili bir isim olduğunu gösterdi ancak istikrar problemini gidermesi gerekiyor. Tetteh son haftalarda ki yükselişini Bolu’ya karşı da asist yaparak yükselen performansını sürdürdü. Mulumba için konuşsak olmuyor, sussak gönül razı değil gibi bir durum söz konusu. Kendisini oyuna verdiği zaman ne kadar etkili olduğunu bir kez daha gösterdi. Fakat bu kolay kart görme alışkanlığından artık kurtulması gerekiyor.

Play-Off şansımız çok az, ipler elimizde değil. Önümüzde Pendikspor ve Gençlerbirliği maçları var. Pendik en kötü 3. olup direk finale kalmak isterken, Gençlerbirliği kümede kalmak için oynuyor. Erzurumspor ve Altınordu maçlarında bırakılan beş puanın önemi daha da hissediliyor.

Play-Off’taki en önemli rakibimiz Göztepe’nin de maçları kolay olmayacak. Ancak onlar kazandığı sürece bizim yapabileceğimiz pek bir şey kalmıyor. Böyle zamanlarda ipleri kendi elinde olan taraf psikolojik olarak daha rahattır. Fakat futbolda olmaz diye bir şey yok, her an her şey olabiliyor ki bu da bu sporu neden sevdiğimizi hatırlatıyor.

Bugün yapılacak Genel Kurul Bandırmaspor’un geleceği için çok önemli. Günümüz futbolunda sahipli takımlar öne çıkmaya başladı. Onur Göçmez’in bunu hayata geçirmesi gerekiyor.

NE ZAMAN KAZANACAK BU TAKIM?

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.