DOLAR 32,3830 0.19%
EURO 35,0919 -0.01%
ALTIN 2.325,040,25
BITCOIN 2280199-0.2238%
Balıkesir
23°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
4 EŞLİ ARAP ŞEYHLERİ KADERİMİZİ BELİRLİYOR!

4 EŞLİ ARAP ŞEYHLERİ KADERİMİZİ BELİRLİYOR!

ABONE OL
Mayıs 25, 2023 23:24
4 EŞLİ ARAP ŞEYHLERİ KADERİMİZİ BELİRLİYOR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2023 yılında bir Arap erkeği, 4 karısıyla birlikte Türkiye’nin kaderini belirlemek için oy kullanabiliyor…

Yurt dışında kayıtlı olan seçmenler, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için birçok ülkede oy kullanmak üzere sandık başına gitti. Özellikle Arap ülkelerindeki sandıklarda çok ilginç görüntüler sosyal medyada dolaşmaya başladı. Tek kelime Türkçe bilmeyen birçok yabancının oy kullanabildiği bu seçimin adilliğinden nasıl söz edebiliriz?

Bugün bir Arap erkeği, 4 karısıyla birlikte Türkiye’nin kaderini belirlemek için oy kullanıyor. Hala krallıkla yönetilen Arapların çoğu kendi ülkesinde oy kullanamazken ülkemizdeki seçim için oy kullanabiliyor… Bu insanlar ne Türkçe biliyorlar, ne Türkiye’de yaşıyorlar ne de bu topraklara aitler. Ama oy kullanmaya hakları var. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlıkları var. Maalesef bizim vatandaşlığımız artık bu kadar kolay ve ucuz!

Türkiye’nin gitgide radikal islamcılığa teslim oluşu ve Türk lirasının önlenemez değersizleşmesinin en karlı çıkanlarından biri de şüphesiz ki zengin Araplar oldu. Bir Türk vatandaşının ömür boyu çalışıp birikim yapsa bile asla alamayacağı konutları yabancılar bugün bir çırpıda alıyor. Üstelik üzerine vatandaşlık da cabası!

Kadına Şiddete “HAYIR”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.