DOLAR 32,3651 0.13%
EURO 35,0228 -0.28%
ALTIN 2.320,610,04
BITCOIN 22877972.81474%
Balıkesir
19°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
GERÇEKLERLE YÜZLEŞMEYE HAZIR MISIN?

GERÇEKLERLE YÜZLEŞMEYE HAZIR MISIN?

ABONE OL
Mayıs 29, 2023 10:32
GERÇEKLERLE YÜZLEŞMEYE HAZIR MISIN?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

(29 Mayıs – 4 Haziran 2023 Haftası)

Haftaya Yükselen derecesinde, sonrasında Güneş derecesinde Kraliyet yıldızı Aldebaran ile başlıyoruz. Aldebaran, Başmelek Mikail’le ilgilidir. Bu nedenle her türlü doğa olayını bize getirebilir. Aynı zamanda kişiye başarı ve zenginlik getiren ticaretle, bilgi ve doğrulukla alakalı bir yıldız olduğu için bu konularda da gelişmeler yaşayabiliriz. Ancak şunu unutmamak gerekir ki kraliyet yıldızları büyük sınavlar ve çabalar sonucu olumlu ve güzel etkilerini gösterirler, doğasına aykırı davrandığınızda bedeli ağır olan yıldızlardır. Bu nedenle ne kadar doğru ve dürüst olduğumuzla alakalı yüzleşmelere de hazırlıklı olmalıyız.

*Neptün Ay Karşıtlığı*

Kendi içimizde yapacağımız muhakeme ile hafta boyunca ideallerimizin ve hayallerimizin narkozunun etkisinde kalacağımızı, duygu ve benlik karmaşası yaşayacağımızı gösteriyor. Emek verdiğimiz, çabaladığımız konularda duygularımızı yoğunlaştırılan birçok etkenle başladığımız hafta 1 Haziran 2023 günü Ay’ın Akrep burcuna geçişiyle beraber para piyasaları, ticaret, mücadele gerektiren krizli durumlar ile takıntılı depresif ve olumsuz duygular, güven problemlerini yaratacak gergin etkiler barındırıyor.

*Jüpiter Sheratan Yıldızında*

Öfke, kaza, şiddet, doğa olayları, şok edici gelişmeler, kayıplarla ilgili olan bu yıldız Mars’ın Arslan burcunda ki seyrine eşlik ederken, 1 Haziran 2023 tarihinde Ay’ın Akrep burcuna geçişiyle birlikte bizlere takıntı, güç ve mücadele isteğinin artacağı, maddi, manevi krizli durumlar yaşatabilir. 4 Haziran 2023 günü saat 06.43’te gerçekleşecek olan dolunayın gergin etkisini de hissetmeye başlayacağımız 1 Haziran günü ve sonrası oldukça önemli. En yüksek hayrımıza olmasını dilerim.

Haftanın Genel Etkilerinin Burçlara Yansıması

*Yükselen Koçlar ve Koç Burçları*

Yükselen Koçlar ve Koç burçları iş hayatınızla ilgili gergin durumlar ile ödemeniz gereken borçlarınız, yapılandırmanız gereken mali konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eşinizin kaynakları ile borç ödemeleri de gündeminize gelebileceği gibi. Sağlınızı ilgilendiren konularda dikkatli olmanız gerekiyor. Lider olmak, olaylara yön vermek isteyeceğiniz ve bunun için mücadele içerisine girebileceğiniz etkiler altındasınız.

*Yükselen Boğalar ve Boğa Burçları*

Yükselen Boğalar ve Boğa burçları aşk hayatınız, mutlu olduğunuz konular, çocuklarınız keyif aldığınız şeylerle ilgili sorgulama içerisine girebileceğiniz etkiler altındasınız. Kendinizi hedeflerinize ulaşmaya çalışırken yaptığınız fedakarlıkları sorgularken bulabilir, yoğun duygu durumları yaşayabilirsiniz.

*Yükselen İkizler ve İkizler Burçları*

Yükselen İkizler ve İkizler burçları duygularınız ve kararlarınız arasında kalacağınız etkiler altındasınız. Aileniz ve sorumluluklarınızla ilgili gerilimler ile otorite sorunları yaşayabilirsiniz. Bilinçaltınız hareketlenerek sizi yorabilir. Beklenmeyen durum ve olaylarla birlikte, dürüstlük konularında sınavlar verebilirsiniz.

*Yükselen Yengeçler ve Yengeç Burçları*

Yükselen Yengeçler ve Yengeç burçları yakın çevreniz, uzak yolculuklarınız, ilahi adalet ve iletişim konularında gerilimler ve sıkıntılı durumlar yaşayabileceğiniz etkiler altındasınız. Çocuklarınız, aşk hayatınız ve hayattan keyif aldığınız konularla ilgili sizi yoracak ve mücadele gerektiren gelişmelerin yanı sıra mali konularda kayıplar ve zorlayıcı etkilerde söz konusu olabilir.

*Yükselen Aslanlar ve Aslan Burçları*

Yükselen Aslan ve Aslan burçları sözünüzün geçmesini istediğiniz ve bu nedenle sen, ben mücadelesi içerisine girebileceğiniz etkiler altındasınız. Öfkenize hakim olmak konusunda zorlanacağınız anlar yaşayabileceğiniz için dikkatli olmanızda fayda var. Maddi konularla birlikte, manevi ve duygusal durumunuzla ilgili yapacağınız sorgulamalar sizi yorabilir.

*Yükselen Başaklar ve Başak Burçları*

Yükselen Başaklar ve Başak burçları eşiniz, ortaklığınız ve birlikteliklerinizle ilgili sorgulayıcı ve yorucu etkiler altındasınız. Kendinizi bu konuda geçmiş olayları gündeme getirmek isterken bulabilirsiniz. İletişim ve yakın çevrenizle ilgili sizi zorlayacak gelişmeler, düşmanlıklar, uzak yerler, iş hayatınız ve sağlığınıza ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

*Yükselen Teraziler ve Terazi Burçları*

Yükselen Teraziler ve Terazi burçları kendinizi yorgun, zihninizi bulanık hissedebileceğiniz etkiler altındasınız bu nedenle dinlenmek ve kendi iç sesinizi dinlemek isteyebilirsiniz. İletişim konularında ve eğitimlerinizle alakalı olumlu gelişmeler yaşarken bulunduğunuz ortamlara ve aşk hayatınıza oldukça dikkat etmeniz gerekiyor. Maddi konularda ve finansal durumunuzla ilgili olarak sizi zorlayan gelişmeler yaşayabilirsiniz

*Yükselen Akrepler ve Akrep Burçları*

Yükselen Akrepler ve Akrep burçları çocuklarınız, aşk hayatınız, hayattan keyif aldığınız konularda zorlanacağınız ancak dengede kalmanız ve empati yaparak ilerlemeniz halinde destek bulacağınız etkiler altındasınız. Eşiniz, ortaklıklarınız ve birlikteliklerinizle ilgili gerilimler, açık düşmanlıklar ve otorite ile ilgili sorunlar nedeniyle ani ve zorlayıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

*Yükselen Yaylar ve Yay Burçları*

Yükselen Yaylar ve Yay Burçları kendinizi baskı altında hissedeceğiniz, otoriteyle ilgili sorunlar, kariyerinizle ilgili gelişmeler yaşayabileceğiniz etkiler altındasınız. Günlük yaşantınız, iş hayatınız sizi oldukça yorabilir. Bu konuda kararlı ve mücadeleci adımlar atmak istemenize karşın engellerle karşılaşabilirsiniz. Aileniz ve evinizle ilgili akışta kalmak zorunda olacağınız, ayrıca sağlığınıza dikkat etmeniz gereken etkiler altındasınız.

*Yükselen Oğlaklar ve Oğlak Burçları*

Yükselen Oğlaklar ve Oğlak burçları yurtdışı, yüksek öğrenim, adalet ,yakın çevreniz ve uzak yolculuklarınızla ilgili zorlanmalarla birlikte gelişmeler yaşayabileceğiniz etkiler altındasınız. Mücadele içine girdiğiniz bir çok konuda karar vermekte, söz sahibi olmakta ve yol almakta sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınız ve finansal durumunuza dikkat etmeniz gerekiyor.

*Yükselen Kovalar ve Kova Burçları*

Yükselen Kovalar ve Kova burçları günlük yaşantınız, iş hayatınız, aşk ve sevgi konularında denge ve uyum içerisinde olacağınız etkiler altındasınız ancak sizi manipüle etmeye çalışan kişiler ve düşmanlıkla karşılaşabilirsiniz. Aileniz, eviniz, otorite figürleri ve birlikteliklerinizle ilgili gerilimli ve zorlayıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

*Yükselen Balıklar ve Balık Burçları*

Yükselen Balıklar ve Balık burçları yakın çevreniz ve iletişiminize dikkat etmeniz gereken etkiler altındasınız. İş hayatınız ve günlük yaşantımızda ki sorumluluklarınız artarken, kendinizi eşiniz ve kurduğunuz birlikteliklerinizle ilgili olarak muhakeme yapma ve hesaplaşma isteğinde bulabilirsiniz. Ailevi konularda kendinizi baskı altında hissedeceğiniz etkilere karşın aşk hayatınızda olumlu gelişmeler sizlerle.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.