DOLAR 34,1163 0.29%
EURO 38,0427 -0.05%
ALTIN 2.862,861,20
BITCOIN 2135884-1.03729%
Balıkesir
26°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
BANDIRMASPOR’UN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ

BANDIRMASPOR’UN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:33
BANDIRMASPOR’UN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yakın zamanda Sami Uğurlu ile yollarını ayıran Bandırmaspor teknik direktör arayışını Ersan Parlatan’la anlaşarak sonlandırdı. Kulüp, Parlatan ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Bandırmaspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ederken teknik direktör arayışını bir süredir temas halinde olduğu Ersan Parlatan ile anlaşarak tamamladı. Anlaşma, kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan; “Teknik direktör pozisyonuna Ersan Parlatan’ı getirdik ve kendisiyle 3 yıllık anlaşma sağladık. Parlatan’a başarılar dileriz ve camiamız için hayırlı olmasını temenni ederiz” açıklamasıyla duyuruldu.

45 yaşındaki teknik hocanın, Almanya’nın alt liglerinde Viktoria Berlin, Berliner AK, Steinbach Haiger ve Kickers Offenbach gibi takımlarda teknik direktörlük görevini üstlendiği ve yardımcı antrenör olarak da Nürnberg, Konyaspor ve Göztepe gibi kulüplerde İlhan Palut ile birlikte çalıştığı biliniyor.

Ersan Parlatan, UEFA-Pro Lisansı sahibi olmasının yanı sıra Almanca ve İngilizce dillerini de biliyor. Bu özellikleri, Parlatan’ın teknik bilgisi konusunda yetkin olduğunu ve aynı zamanda takımda yer alan birçok yabancı oyuncuyla iletişimde etkileyici bir faktör oluşturduğunu gösteriyor.

Bandırmaspor’da gösterebileceği performans hakkında kafalarda soru işareti uyandıran konu ise; teknik direktörlük kariyeri boyunca çıktığı 230 maçta, 115 galibiyet, 52 beraberlik ve 63 mağlubiyet ile istatistiksel olarak iyi bir izlenim bırakmasına rağmen maç başına puan ortalamasının 1.37 olması ve bu takımların hepsinin Almanya 4.lig ya da aşağı ekipler olması.

Parlatan’ın geçmişte Berliner AK 07 ve TSV Steinbach Haiger gibi takımlarda başarılı bir performans sergilemesi potansiyelini ve yeteneklerini ortaya koyması açısından önemli bir işaret olsa da, Bandırmaspor gibi üst düzey ve kaliteli bir takımda nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP