DOLAR 34,0731 -0.01%
EURO 38,0045 0.03%
ALTIN 2.801,07-0,05
BITCOIN 21189883.40779%
Balıkesir
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
BU ÇOCUKLAR BİZİM

BU ÇOCUKLAR BİZİM

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:40
BU ÇOCUKLAR BİZİM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaldırın başlarınızı da çevrenizde olup bitene şahit olsun bir parça gözleriniz…
Duyarsızlık kavramını çoktan gömmüşüz ruhsuz bedenlerimize.
Boşluklarımızı televizyon başında bağımlılık yapan birbirinden gereksiz programlar izleyerek dolduruyoruz. Kanallar ise reyting uğruna akıl almaz, ahlak dışı programları ile rekor kırma yarışındayken farkındalıktan uzaklaştırılıyoruz.
Bakmayı yeğliyoruz görmek adına…

ÇOCUKLARIMIZ, yarınlarımız, geleceğimiz.. Dünyanın dört bir köşesinden yankılanan feryatlarına kulak verin Allah aşkına. İnsanın düşmanı yine insanoğlu. Zulmün, günah tohumlarının tek sahibi..

ADNECHROM ,ORGAN NAKLİ, LGBT’NİN HEDEFİ ÇOCUKLARIMIZ…

2015’ten bu yana AB ülkelerinde 96000’den fazla kayıp mülteci çocukların öldüğü söyleniyor. Yalnızca bilinen kadarı.
6 Şubat depreminde çocukların kaybolduğu, enkazdan sağ çıkanların kimilerinin hastanelerde bulunamadığı öne sürülürken, 5 yaşında ki küçük bir Türk çocuğu ise Hollanda Maastricht kentinde ortaya çıkıyor.
BBC’nin haberine göre sosyal hizmet uzmanlarına teslim edilen miniğin bir sığınma merkezine gönderildiği bildirilmiş.
Bu çocuklar gözümüzün önünden nasıl ne ara kayboluyorlar?

0-9 yaş arası çocuklar kaçırılarak adrenalin sağlamaları için işkence yolu ile boyunlarından alınan kanları, zenginlerin ölümsüzlük iksiri. Çocukların beyinlerinde üretilen bu maddeyi elde etmek için öldürülüyorlar. Adrenochrom milyonlarca değerinde dünyanın en güçlü uyuşturucu ve adrenalin türevi bir ilaç olarak anlatılır. Oysa uyuşturucu ile alakasız adrenochrom bir sentez olarak yasal satılmakta.

ADNECHROM vücutta salgılanan adrenalinin( epinefrin) olarak da bilinir. Vücut bu kimyasalı korku ve heyecan sırasında gerçekleşen adrenalin patlaması ile salgılıyor. Kandaki adrenalin miktarına göre zenginleşen ve bağımlılık yaptığı için tamamen çocukların kanlarının akıtılması ile gerçekleşiyor. Bir çok ünlünün güzellik ve genç kalabilmelerinin sırrı da çocuklardan alınan derinin enjektesin de yatıyor.

Bir yandan da LGBT’ nin en büyük hedefi haline gelen masum yavrular sanal medya ve çizgi filmler aracılığıyla zehirleniyor. Verilen gizli mesajlar çocuklarda cinsiyet kimliklerinde değişimlere davetiye çıkarıyor. Anlayacağınız her türlü tuzak ve komplo ile değişime çocuklardan başlıyorlar. Bazıları şehvetlere kurban giderken bazıları da Küreselcilerin maşası olarak kullanılıyor.

Çocuklarımızı koruyacak olan ebeveynleridir.
Onlar ellerinizi bıraksalar bile siz onlarınkini asla bırakmayın.

YETER ARTIK

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)


HIZLI YORUM YAP