DOLAR 34,1194 0.29%
EURO 38,0560 -0.03%
ALTIN 2.866,521,33
BITCOIN 21492190.19165%
Balıkesir
21°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
YENİ KABİNENİN İKİNCİ TOPLANTISI BAŞLADI!

YENİ KABİNENİN İKİNCİ TOPLANTISI BAŞLADI!

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:39
YENİ KABİNENİN İKİNCİ TOPLANTISI BAŞLADI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplandı. Yeni kabine üyelerinin ikinci kez bir araya geldiği toplantıda, iç ve dış siyasette yaşanan gelişmeler değerlendirilecek.

Ekonomideki gelişmeler, enflasyonla mücadele, kiralardaki yüksek artışlara karşı önlemler, yeni asgari ücret belirlenmesi, emekli ve memur maaş zamları gibi konular, kabine toplantısının öncelikli gündem maddeleri arasında yer alacak.

Kabine toplantısında, seçim taahhütleri arasında yer alan ev kadınlarına emeklilik, gençlere faizsiz evlilik kredisi ve vergisiz cep telefonu gibi konuların da ele alınması bekleniyor.

Yeni dönemde hükümetin önceliklerinden biri olan deprem bölgesinin kalkınmasıyla ilgili faaliyetler de kabine toplantısında değerlendirilecek. Bu kapsamda afet konutlarının inşa sürecinin hızlandırılması öne çıkarken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, konut yapımını hızlandıracak yeni formüller hakkında sunum yapacak. Ayrıca deprem bölgesine ziyarette bulunan bakanlar, saha gözlemlerini paylaşacak.

Kabine toplantısında terörle mücadele operasyonları ve dış politikadaki gelişmeler de değerlendirilecektir.

(Haber Merkezi)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP