DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21620221.00435%
Balıkesir
18°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
“Bu Hikayenin Kahramanı Sensin”

“Bu Hikayenin Kahramanı Sensin”

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:23
“Bu Hikayenin Kahramanı Sensin”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Bu Hikayenin Kahramanı Sensin” sloganıyla düzenlenen teşkilat akademisini değerlendiren AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan, “2023 seçimlerine ilk günkü heyecan, enerji ve özgüvenle her zamanki gibi çok güçlü gireceğiz” dedi.

 

AK Parti Genel Merkezi Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Balıkesir’de Teşkilat Akademisi düzenlendi. “Bu Hikayenin Kahramanı Sensin” sözleriyle AK Parti sevdalılarına seslenen AK Parti İlçe Başkanı Melih Bağırgan, “Kutlu davamızın öncüsü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimizin huzur ve refahına kastedenlere inat teşkilatımız her zamankinden daha güçlü ve azimli şekilde çalışmalarına aralıksız devam etmeli” çağrısında bulundu

HEDEFE ODAKLANDIK

2023 yılında yeni bir zafer kazanmak için hedefe odaklandıklarının altını çizen Bağırgan, icraatlar üzerine inşa edilen hizmet anlayışının aralıksız devam edeceğine dikkat çekti. Gururu ve kibri ayaklar altına alan AK Parti teşkilatlarının büyük bir aile olduğuna vurgu yapan Bağırgan, “Halkımızın sesine kulak vermesi, dertleriyle dertlenmesi teşkilatlarımızın başarısının sırrı. Bu nedenle davamızda bencilliğe, kibre, ihanete yer olmaz.” dedi. Teşkilat Akademisi eğitimlerinin çok önemli olduğuna değinen Bağırgan, motivasyonu, inancı, özgüveni, aidiyeti, coşku ve heyecanı yüksek bir teşkilat yapısı inşa etmenin yolunun bu eğitimlerden geçtiğini söyledi.

“HER ZAMANKİNDEN DAHA HAZIR OLACAĞIZ”

AK Parti’nin Türkiye’ye sessiz devrimler yaşattığını ifade eden Bağırgan, “Eğitimler aracılığıyla bu icraatlar üzerinden yeni bir dille, yeniden ve yeniden teşkilatlarımızın her kademesindeki arkadaşlarımıza aktarılacak. Onlar da üyelerimize, tüm vatandaşlarımıza ve seçmenlerimize ulaştıracaklar.” şeklinde konuştu. 14 – 16 Ocak tarihleri arasında Ankara’da ilçe başkanlarının katılımıyla bir istişare toplantısı daha gerçekleştirileceğini dile getiren Bağırgan, “Saflarımızı biraz daha sıklaştırmak, biraz daha güçlendirmek, biraz daha ekip çalışması ve takım ruhu ile varsa eksiklerimiz gediklerimiz bunları tamamlayacağız. Her zamankinden daha hazır olacağız” diye konuştu.

10 FARKLI EĞİTİM MODÜLÜ

Teşkilat Akademisi eğitimleri, “AK Parti ile Demokrasi Yolculuğu”, “Savunma Sanayi”, “Teknoloji, Ulaştırma”, “Teşkilatın El Kitabı”, “Reformcu AK Belediyecilik”, “Dünyanın Yeni Yıldızı Türkiye”, “Eğitim-Sağlık-Sosyal Politikalar”, “AK Değerler”, “Siyasal İletişim ve Yeni Medya”, “Etkili İletişim ve Motivasyon” başlıklarından oluşuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP