DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2152342-0.79471%
Balıkesir
21°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bakan destek sözünü tuttu

Bakan destek sözünü tuttu

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:23
Bakan destek sözünü tuttu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Susurlukspor’a verdiği destek sözünü tuttu. Kulüp Başkanı Seçkin Arık ve Teknik Direktör Emrah Dikmen Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile protokol imzaladı.

 

Balıkesir Süper Amatör Lig(SAL) B Grubu’nda mücadele eden Susurlukspor’a, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan destek geldi. 1,5 ay önce Bakan Kasapoğlu’na kırmızı siyahlı forma hediye ettiklerini ifade eden Susurlukspor Başkanı Seçkin Arık, “Bakanımız o gece sorunlarımızı dinledikten sonra destek olacağının sözünü vermişti. Spor Toto Teşkilatı ile sponsorluk protokolünü imzaladık. Desteği için bakanımıza şahsım ve camiam adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“YENİ STADIN ACİLEN BİTMESİ GEREKİYOR”

Yeni stat çalışmalarının devam etmesi nedeniyle imkansızlıklarla mücadele ettiklerine dikkat çeken Başkan Arık, “Antrenman ve maç sahamız olmadan mücadele ediyoruz. Her maçımızı deplasmanda oynamamıza rağmen yarıştan kopmadık. Stadın ne zaman biteceği belli değil. Çalışmaların başlamasının üzerinden 120 gün geçti. Ancak bir hareketlenme söz konusu değil. Bu belirsizlik camia olarak bizi üzüyor. Antrenmanlarımızı bile halı sahada yapıyoruz. Stadımıza ve taraftarımızın desteğine bir an önce ihtiyacımız var” dedi. Sındırgı deplasmanından beraberlikle döndüklerini kaydeden Başkan Arık, “Liderle aramızda 5 puan fark var ve 5. sıradayız. Stadımız bitene kadar alabildiğimiz kadar puan alıp zirveden kopmamak istiyoruz. Hem hocamız hem de oyuncu kardeşlerimiz Susurluk’u tüm zorluklara rağmen çok iyi temsil ediyor” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP