DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2151498-0.62654%
Balıkesir
21°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Balıkesir Sivil Toplum Platformu’ndan Gerici Bildiri!

Balıkesir Sivil Toplum Platformu’ndan Gerici Bildiri!

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:05
Balıkesir Sivil Toplum Platformu’ndan Gerici Bildiri!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir Sivil Toplum Platformu adlı kuruluş Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin 4. Aromaterapi Festivali kapsamında düzenleyeceği konserleri hedef alarak gerici bir bildiri yayınladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin 4. Aromaterapi Festivali kapsamında Burhaniye Ören Plajı’nda düzenleyeceği konserler sosyal medyada kimi kesimler tarafından nefret söylemleriyle hedef gösterildi. Bununla da yetinmeyenlerden “Balıkesir Sivil Toplum Platformu” adlı oluşum akıllara durgunluk verecek derecede gerici bir bildiri yayınladı.

KİM BU PLATFORM?

Balıkesir Sivil Toplum Platformunun ,Anadolu Gençlik Derneği, MGV, Alperen Ocakları, Cansuyu Derneği, Cihannüma Derneği, Eğitime Destek Platformu, EHAD, Ensar Vakfı, Hasan Baba Vakfı, İHH, İlim Yayma Cemiyeti, Karesi Vakfı, Katre-Der, Hayrat Vakfı, Kızılay, MEMUR-SEN, MÜSİAD, Öder, Önder, Sancak Derneği, Semerkand Vakfı, TÜGVA, Ulu Çınar Derneği ve Vitamin Gençlik Derneği gibi birçok bileşeni bulunuyor.

İLK VUKUATLARI DEĞİL

Balıkesir Sivil Toplum Platformu daha önce de bu tür açıklamalarda bulunmuştu. Mezuniyet törenlerini “İslam’a aykırı” ve “rezalet” olarak niteleyerek durdurulmasını istemişti.

DEPREM BAHANE EDİLDİ

Bildiride Şubat ayında yaşadığımız deprem ve ekonomik şartlar bahane edildi.

 

ÖTEKİLER ve BİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP