DOLAR 34,1651 0.12%
EURO 38,0793 -0.06%
ALTIN 2.881,880,26
BITCOIN 21737401.29505%
Balıkesir
20°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
HANDE YENER KONSERİ İPTAL EDİLDİ

HANDE YENER KONSERİ İPTAL EDİLDİ

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:05
HANDE YENER KONSERİ İPTAL EDİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hande Yener’in Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde düzenlenecek olan konseri, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından son dakika iptal edildi. Yener, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Hande Yener, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde Aromaterapi Festivali kapsamında bu akşam hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyordu. Yener’in konseri Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından son dakika iptal edildi.

Konser iptalinin geçen günlerde Balıkesir Sivil Toplum Platformu’nun yaptığı bildirimin ardından gelmesi ise dikkat çekti.

“Bunlar kimseye yaşam hakkı tanımıyor.”

Konser iptali hakkında CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı Cumhuriyet‘e, Yener’in LGBTİ bireyleri destekleyen açıklamaları nedeniyle konserin iptal edildiğini söyledi. Köybaşı, “Kendisinin açıklamaları ve davranışları nedeniyle konser apar topar iptal edildi. Bu etkinlik Burhaniye Belediyesi’nin etkinliği değil, AKP’li Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin etkinliği.

Tam da Balıkesir’deki gerici derneklerin yapmış olduğu açıklamalar üzerine konserin iptal edilmesi dikkat çekici. Bunlar kimseye yaşam hakkı tanımıyor. Bunun devamının da geleceğini ne yazık ki görebiliyoruz. İptal gerekçesine hangi kılıfı uydururlarsa uydursunlar, edindiğimiz bilgiye göre Yener’in LGBTİ desteği nedeniyle oluşan baskıdan konser iptal edildi” dedi.

Yener, sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yaptı;

“Bu akşam gerçekleşecek olan Balıkesir konserimiz, bazı gelen tepkiler üzerine Balıkesir Belediyesi tarafından maalesef iptal edilmiştir. Her türlü görüşe saygı duyuyorum ancak bazen birbirimizin sesi olmamız gerekir. Ben yasaklanacak bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Enerjimle ve tüm sevgimle sahnede olmaya, karşılıklı şifalanmaya devam edeceğim, bu değişmez. Başka bir zaman görüşmek dileğiyle Balıkesir. Hümanist olmak ve toplumu ayrıştırmamak en uygun. Ve hep tercihim bu.”

Hande Yener'in Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenecek olan konseri, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından son dakika iptal edildi. Yener, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Balıkesir Sivil Toplum Platformu’ndan Bildiri!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP