DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2141266-0.68665%
Balıkesir
20°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
BANDIRMALI MOTORCU HAYATINI KAYBETTİ

BANDIRMALI MOTORCU HAYATINI KAYBETTİ

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:05
BANDIRMALI MOTORCU HAYATINI KAYBETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Otoyolda ters yönde seyrettiği iddia edilen bir otomobil ile motosikletin kafa kafaya çarpışması sonucu İzmir’in Menemen ilçesinde meydana gelen kazada her iki araç sürücüsü de hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İddiaya göre, İzmir’den Bergama istikametine seyir halinde olan İlker Çalışkan (22) tarafından kullanılan motosiklet, saat 02.00 sıralarında ters yönde seyrettiği iddia edilen Ahmet Tunçel (63) tarafından kullanılan otomobille Kuzey Ege Otoyolu Buruncuk Tüneller mevkiinde çarpıştı.

Kaza haberinin alınmasının ardından jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve jandarma ekipleri güvenlik önlemleri aldı. Yapılan incelemede, her iki araç sürücüsünün de olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. İlker Çalışkan ve Ahmet Tunçel’in cansız bedenleri, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. İlk incelemelere göre, Ahmet Tunçel’in kazanın meydana geldiği noktaya kadar yaklaşık 5 kilometre ters yönde seyrettiği belirlendi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öte yandan, İlker Çalışkan’ın yıllarca Balıkesir’in Bandırma ilçesinde motokurye olarak çalıştığı, bir buçuk yıl kadar önce İzmir’e taşınıp aynı işle meşgul olduğu biliniyor. Cenazesi yarın Eski Garaj Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Bandırma Mezarlığı’na defnedilecek.

(Kaynak: NTV)

 

CEMAL ADIGÜZEL’DEN ADAY AÇIKLAMASI

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP