DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2143636-0.62943%
Balıkesir
20°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Fileye Susurluk damgası

Fileye Susurluk damgası

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:22
Fileye Susurluk damgası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2021 yılında il genelinde düzenlenen okul sporlarına Susurluk damgasını vurdu. Voleybol ve bocce branşlarında üç il şampiyonluğu kazanırken, iki okulda voleybol branşında il ikinciliği elde etti.

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları müsabakalarına Susurluk okulları damga vurdu. Üç okul il şampiyonu olurken, iki okul ikinciliği başarısını elde etti. Şehit Erbil Arslan Ortaokulu Yıldız Kızlar ve Susurluk İmam Hatip Ortaokulu Yıldız Erkekler Voleybol’da, Şerafettin Tunalı Ortaokulu ise Yıldız Erkekler Bocce Balıkesir şampiyonu oldu. Susurluk Anadolu Lisesi ve Nimet Sadık Özyiğit Ortaokulu voleybolda il ikinciliğine ulaştı. Başarılı sporcular için Susurluk’ta düzenlenen ödül törenine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu’da katıldı.

“GENÇLERİMİZİN DESTEKLENMESİ GEREKİYOR”

Nimet Sadık Özyiğit Ortaokulu Kapalı Spor Salonu’nda şölen havasında gerçekleşen kupa ve madalya programına Kaymakam Muammer Köken, Belediye Başkanı Nurettin Güney, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Haydar Çetinkaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan katıldı. Susurluk’a büyük gurur yaşatan sporculara ve öğretmenlerine çok teşekkür eden Kaymakam Köken, Gençlerimizin bugünkünden daha fazla sporla buluşmasını, bu işlere daha çok ilgi göstermesini canı gönülden arzu ediyorum. Gençlerimizin her manada desteklenmesi gerekiyor. Çünkü bu ülkeyi onlara teslim edeceğiz. Spor, yaşamın ekmek, su gibi vazgeçilmez bir parçası” dedi.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA SUSURLUK’U TEMSİL EDECEKLER

Belediye Başkanı Nurettin Güney, Türkiye Şampiyonası’nda Susurluk’u temsil edecek sporcu ve öğretmenleriyle bir araya geldi. Güney sporcuları tebrik ederken, spor malzemesi hediye etti.

Yıldız Kızlar il şampiyonu Şehit Erbil Arslan Ortaokulu ve Yıldız Erkekler il şampiyonu İmam Hatip Ortaokulu sporcuları 5 – 9 Ocak tarihleri arasında Trakya’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası ilk etabında, Susurluk’u temsil edecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP