DOLAR 34,1193 0.29%
EURO 38,0484 -0.05%
ALTIN 2.868,931,42
BITCOIN 2148152-0.12244%
Balıkesir
21°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
“Becerini Öğren İstihdama Katıl”

“Becerini Öğren İstihdama Katıl”

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:22
“Becerini Öğren İstihdama Katıl”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde “Becerini Öğren İstihdama Katıl” projesi hakkında bilgi toplantısı düzenlendi.

 

İŞKUR Bandırma Hizmet Merkezi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, “Becerini Öğren İstihdama Katıl” adı altında proje bilgilendirme toplantısı düzenledi. Güney Marmara Kalkınma Ajansı(GMKA)’nın sponsor olduğun proje bilgilendirme toplantısı Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıda İŞKUR 2021 yılının istihdam genel değerlendirmesi ve bölgede bulunan dezavantajlı gruplara en çok istihdam imkanı sağlayan firmalara teşekkür belgesi verildi.
Doç. Dr. Ebru Kaya Mutlu ve Emine Altuğ 2022 yılı sosyal gelişmeyi destekleme programı hakkında çevrimiçi sunum yapılarak program hakkında bilgi verildi.

 

Toplantıda İŞKUR Bandırma Hizmet Merkezi Müdürü Emrullah Narin “Becerini Öğren İstihdama Katıl” programı hakkında “Yaşadığımız Covid-19 döneminde mecburi kapanma nedeniyle küçük işletmelerden çıkarılan, işsiz kalan, gençlerimiz, engelli vatandaşlarımız, çalışma yaşını geçirmiş ancak emekli olamamış arkadaşlarımızın istihdamını sağlamak için böyle bir fırsatı değerlendiriyoruz.” şeklinde konuştu.

“Engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmalıyız”

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir proje ve üniversite hakkında genel bilgi vererek “Üniversitemiz kurumlarımız ve istihdam edeceğimiz engelli bireyler için büyük bir fayda sağlayacağız. Engelli bireyler muhakkak hayata kazandırılmalı ve istihdam imkanı verilmeli. Kurumumuzda idari personellerimizin %9 civarında engelli personelimiz görev yapıyor. Üniversitemizin gelişmesiyle güzel projeler ortaya çıkmaya başladı. Artık emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Ardından Covid-19 döneminde yaşanan olumsuz koşullara rağmen bölgedeki dezavantajlı gruplara en çok istihdam imkanı sağlayan firmalara İŞKUR tarafından hazırlanan teşekkür belgeleri verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP