DOLAR 34,0279 -0.12%
EURO 38,0492 0.32%
ALTIN 2.826,640,86
BITCOIN 21508196.23269%
Balıkesir
20°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
SUSURLUK’TA “AŞURE” BEREKETİ

SUSURLUK’TA “AŞURE” BEREKETİ

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:09
SUSURLUK’TA “AŞURE” BEREKETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Susurluk Belediyesi tarafından hazırlanan aşureler, halk tarafından yoğun ilgi gördü.

Susurluk Belediyesi Muharrem ayı nedeniyle yüzlerce kişilik aşure dağıtımında bulundu. Atatürk Parkı ile Anan Menderes Çay Bahçesi olmak üzere iki farklı noktada dağıtımı yapılan aşure vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, kazanının başına geçerek vatandaşlara bizzat elleriyle aşure dağıtımını gerçekleştirdi.

“VATANDAŞLA BİR ARAYA GELİP, KUCAKLAŞIYORUZ”

Vatandaşlara aşure ikram eden Başkan Güney, “Bugün hemşerilerimize kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve bereketin simgesi olan aşure ikramında bulunduk. İçinde bulunduğumuz bu mübarek günlerde birlik ve beraberlik içerisinde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz ve aşure gününün bizlerin birlik ve beraberliğini artırmasını temenni ediyorum. Belediye olarak geleneksel hale getirmek istediğimiz aşure ikramını sürdürmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızla bir araya gelip, kucaklaşıyoruz. Aşuremiz bereketli, birliğimiz daim olsun. Muharrem ayını tekrardan kutluyor ve hepimize kardeşliği, bereketi getirmesini diliyorum.” dedi.

“BAŞKAN GÜNEY’E TEŞEKKÜR ETTİLER”

Belediye tarafından yürütülen etkinliklerden memnuniyetini dile getiren Susurluklu bir vatandaş olan Hanife Oyar, “Şimdiye kadar yürütülen spor, müzik, eğlence ve manevi günleri dolu dolu geçiriyoruz. Belediye başkanımızdan Allah razı olsun kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum ve çok teşekkür etmek istiyorum. Allah bu aşure hayrını kabul etsin.” şeklinde konuştu. Halk tarafından da yoğun bir talep gören etkinlik aşurenin bitmesiyle son buldu. Aşure ikramından memnuniyet duyan halk Başkan Güney’e teşekkürlerini iletti.

HABER: Ali Altınöz

SUSURLUK’TA TRAKTÖR DEVRİLDİ: BİR YARALI

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP