DOLAR 34,0173 -0.14%
EURO 38,0578 0.37%
ALTIN 2.830,300,99
BITCOIN 21487376.42532%
Balıkesir
20°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
DOĞRUCA MAHALLESİ’NDE YANGIN!

DOĞRUCA MAHALLESİ’NDE YANGIN!

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:08
DOĞRUCA MAHALLESİ’NDE YANGIN!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma ilçesine bağlı kırsal Doğruca Mahalles’nde çıkan yangına itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. Kontrol altına alınan yangın söndürüldü.

Edinilen bilgilere göre İlçeye bağlı kırsal Doğruca Mahallesi Ağa Mezarlığı mevkiinde bulunan bir tavukhanenin bahçesinde başlayan yangın çevre arazilere sıçradı. Rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan yangına çevredekilerin haber vermesinin ardından Bandırma İtfaiyesi ve Orman işletme Müdürlüğüne bağlı arazözler ile müdahale edildi.

Bandırma ilçesine bağlı kırsal doğruca mahallesinde çıkan yangına itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. Kontrol altına alınan yangın söndürüldü.

Meyve Fidanları Kül Oldu

 “Meyve Fidanları Yandı “

Tavukhane bahçesinde başlayan ve daha sonra çevredeki arazilere sıçrayan yangının ardından içerisinde 325 adet Zeytin, Ceviz , Armut ve İncir ağaçları bulunan arazi tamamen yandığı öğrenildi. Eski Doğruca Mahallesi muhtarı Yakup Mence’ye ait olan fidanlığın yanmasının ardından üzüntüsünü dile getiren Mence, “Bu güne kadar verdiğimiz emeklerimiz kül oldu” diye konuştu.

HABER: Sena BEYAZ

” Yarım Gram Altın Tarih Oluyor” 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP