DOLAR 34,1263 0.29%
EURO 38,1014 0.09%
ALTIN 2.873,571,58
BITCOIN 2143462-0.26221%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bandırmaspor taraftarıyla hedefe doğru

Bandırmaspor taraftarıyla hedefe doğru

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:20
Bandırmaspor taraftarıyla hedefe doğru
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel: “Futbolun asıl sahibi bizimle tek yürek olan seyircilerimizdir”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, hafta sonunda, Bandırma’da oynanacak Adanaspor maçında taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğunu belirterek “Futbol halk ile bir bütün. Kendi seyircimizin katıldığı maçlarda takım üzerinde pozitif bir etki oluyor. Yürüdüğümüz yolda seyircilerimizle hedefimize ulaşmak istiyoruz.” dedi.

Geçtiğimiz hafta oynanan, Altınordu maçını değerlendirmesini yapan bordo-beyazlı takımın teknik direktörü Gürsel, “Bu maç bizim için çok önemliydi. Mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Çünkü son altı maçını kaybeden, geçen yıl play-off oynayan Altınordu da bu maça kötü gidişine son vermek için çıkmıştı. İyi hazırlanıp, iyi oynadığımız maçı kazandık. Maçın ilk yarısında girdiğimiz pozisyonları değerlendirsek, sonuca daha da rahat gidebilirdik. İkinci yarıda kalecimiz Gökhan, rakibin çok önemli bir gol pozisyonunda başarılı kurtarışıyla gole izin vermedi. Son dakikada attığımız ikinci golle de maçtan 3 puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“Bu ligde hedefsiz takım yok”

Spor Toto 1. Lig’in bu yılki kalitesinin yüksek olup, son yılların en çekişmeli sezonunun yaşandığını vurgulayan Gürsel, futbolun güzelliklerini camiaya yansıtmak istediğini şu sözlerle aktardı:
“Amacımız, en güzelini yapabilmek. Ancak futbolda her şey olabilir. Sonuca değil, oyunumuza odaklanıyoruz. Bu ligde hedefsiz bir takım yok. Bu hafta sonunda oynayacağımız Adanaspor maçı da zor geçecek. Adanaspor maçına da en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Eğer ani bir ciddi sorun yaşamazsak, Adanaspor maçına eksiksiz bir kadroyla başlayacağımızı umuyorum. Her maçımızda olduğu gibi Adanaspor önünde de sahada oyun kalitesi ve seyir zevki yüksek bir oyun sergilemek istiyoruz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP