DOLAR 34,1186 0.29%
EURO 38,1589 0.23%
ALTIN 2.876,051,67
BITCOIN 2145188-0.35717%
Balıkesir
21°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
“Kulaktan kulağa seçimleri geride bırakacağız”

“Kulaktan kulağa seçimleri geride bırakacağız”

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:20
“Kulaktan kulağa seçimleri geride bırakacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu yaklaştı.

31 Mart’ta gerçekleşecek olan altı adaylı Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Başkan Seçimlerine adaylığını koyan Kerem Kırgül kendinden bahsederek “Sobacı Hasan Ustanın, Sucu Hakkı Ustanın oğluyum. Rahmetli dedem ilk odanın başkanıdır. Yıllarca ben de baba mesleğini yaptım. 1978 yılında doğdum. Su tesisatçısı olarak başladığım yolda emlak işi ve araba kiralama yaparak devam ediyorum.” dedi. Başkan adayı Kırgül, Erdek ilçesi bazında ve ilçe köylerde birebir temas ile yapmak istediği yenilikleri ve çalışmaları anlattı.
Erdek Esnaf ve Sanatkârlar Oda’sında daha önce görülmeyen bir formatta yönetilmesi gerektiğini savunan aday; ahilik makamı ile yardımlaşma ve üyelerin derdini en kısa sürede çözme gibi durumların da ele alınması gerektiğinden bahsetti. Bu konuda “Erdek esnaf kooperatifi çok önemli bir müessese, bir sorunla ya da sevinçle karşılaştığımızda birlik olabiliriz fakat ne yazık ki esnaflar ile bir birlik ve yardımlaşma yok yıllardan beri. Eğitimli ve genç esnaflarla bunu düzeltebiliriz.” ifadelerini kullandı.

“Her alandan, her esnaf dokusundan, her görüşten, her yaştan yönetimi kurmaya çalışıyorum, seçime büyük oranda hazırım. Gözü ileriye bakan arkadaşlarla birlikte çalışacağım. Her zaman esnafımızın yanında olacağım.” diyerek konuşmalarını sürdüren Kırgül, “Son olarak adayların yaptıkları eylemlere baktığımızda kulaktan kulağa seçim kazanma düşünceleri ve eylemlerini görüyoruz. Birebir diyalog kurmamız gerekiyor.” şeklinde konuştu.

“Esnaf odasına yeni bir bakış kazandırabileceğini ve her şeyden önce iyi niyetin önemli olduğunu düşünen Kerem Kırgül; “Bu işlere aday olabilmek için iyi gönül ister. İyilikten yola çıktık umarım sonumuz da iyi olur İyi işler yapmak istiyoruz. Seçimden kendimden daha çok esnafımızın gerçekleri görmesi adına daha çok umutluyum.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP