DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2151498-0.62654%
Balıkesir
21°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
“Vatandaşın alım gücü düştü”

“Vatandaşın alım gücü düştü”

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:19
“Vatandaşın alım gücü düştü”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Susurluk İlçe Başkanı İsmail Çakır, A’dan Z’ye gelen zamlar nedeniyle vatandaşın alım gücünün düştüğünü söyledi.

Zamların geri çekilmesi gerektiğini dile getiren İYİ Parti Susurluk İlçe Başkanı İsmail Çakır, gelen zamlar nedeniyle vatandaşların temel gıda malzemelerini almakta dahi zorlandığını dile getirerek, iktidarı eleştirdi. Çakır, “Esnaf fiyatları söylemeye korkuyor, vatandaşın filesi boş. Zamlar herkesin belini büktü” dedi. Vatandaşın alım gücünün düşmesi nedeniyle esnafın dayanma gücünün kalmadığını ifade eden Çakır, pandemi döneminin ardından zamlarla ağır darbe alan esnafın kapanma noktasına geldiğine dikkat çekti.

“İYİ PARTİ, TÜRKİYE VE TÜRK HALKININ UMUDU”

Akaryakıt ve enerji zamlarından sonra gübre ve yem fiyatlarındaki artışın çiftçiyi dara düşürdüğünü kaydeden Çakır, “Çiftçi ektiği tarlasına gübre atamaz hale geldi. Hayvan yemlerine gelen zamlarla hayvancılarımız çok zor durumda. Genel Başkanımız ülkeyi karış karış geziyor ve kurtuluş reçetesini bütün vatandaşlarımıza tek tek anlatıyor. İYİ Parti Türkiye’nin, Türk halkının umudu olmuştur” diye konuştu. Türkiye’deki kutuplaşmış siyasetin nefes almasında İYİ Parti’nin üstlendiği rolün çok önemli olduğunu ifade eden Çakır, ittifakın her geçen gün büyümesinin ülke insanının umutlarını arttırdığını söyledi. Parti olarak amaçlarının yoksulluğu derinleşen kronik bir sorun olmadan çözmek olduğunun önemle altını çizen Başkan Çakır, “Genel Başkanımız Meral Akşener’in dediği gibi Türkiye’nin hafızasından, yoksulluğu, fırsat eşitsizliğini ve işsizliği biz sileceğiz” diye konuştu.

AK PARTİLİ İBRAHİM DÜRMÜŞ’ÜN YERİNE İYİ PARTİLİ MEHMET ÇETİN

AK Parti Susurluk ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İbrahim Dürmüş’ün devamsızlık nedeniyle üyeliğinin düşürülmesinin ardından görevin İYİ Partili Mehmet Çetin’e tebliğ edildiğini ifade eden Çakır, “Mehmet Çetin hocamız Susurluk ve Balıkesir’i en iyi şekilde temsil edeceğine olan inancımız tamdır. Hayırlı olsun” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP