DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2150854-0.49047%
Balıkesir
22°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
VETBÜS ile sokak hayvanlarına tedavi

VETBÜS ile sokak hayvanlarına tedavi

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:19
VETBÜS ile sokak hayvanlarına tedavi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin gezici veteriner otobüsü VETBÜS(Mobil Veteriner Kliniği) Erdek’te sokak hayvanlarına bir gün boyunca tedavide bulundu.


Sokak hayvanlarına daha kaliteli ve ulaşılabilir hizmet sağlamak için hizmete sunulan VETBÜS’ün Erdek durağında vatandaşlar, mobil veteriner kliğini hizmeti ile sokak hayvanlarını götürerek tedavi ettirdi. Erdek Belediyesi veteriner hekimi Ahmet İsimbay gözetiminde kedi ve köpeklere kuduz, iç ve dış parazit aşılarının yanı sıra genel muayene yapıldı.


HAYTAP Erdek Sorumlusu Eva Otansev ve sokak hayvanlarına desteğiyle tanınan Deniz Kıran, “Tabii ki yararlı bir uygulama ancak yetersiz. Bu çalışma ancak sokak hayvanlarının yoğun yaşadığı bölgelerde gerçekleşirse daha anlam kazanır ve daha çok hayvanın aşılanması sağlanır” dediler.

Veteriner hekim İsimbay, Balıkesir’in diğer ilçelerine olduğu gibi VETBÜS’ün, veterinerlik hizmetleri için Erdek’e de her ay geleceğini belirterek, “Diğer gelişlerinde, sokak hayvanlarının daha yoğun yaşadığı bölgelerde bu çalışmaları yapacağız” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP