DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21491090.10581%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurlukspor, Balıkesir’in Altınordu’su olacak

Susurlukspor, Balıkesir’in Altınordu’su olacak

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:18
Susurlukspor, Balıkesir’in Altınordu’su olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurlukspor öncülüğünde Gençlik Spor Kulübü, Babaköyspor ve Beşeylülspor’un yakın zamanda birleşeceği müjdelendi. Susurlukspor, yeni Altınordu olma yolunda ilk adımlarını attı.

En büyük hayalinin Susurluk takımlarının birleşmesi olduğunu dile getiren Susurlukspor Başkanı Seçkin Arık, bu hayallerine adım adım yaklaştıklarını söyledi. Susurluk Kaymakamı Muammer Köken’in de özel isteğiyle Susurluk takımlarını bir protokol imzalayarak birleştireceklerini kaydeden Başkan Arık, “Susurlukspor haricinde Gençlik Spor Kulübü, Babaköyspor ve Beşeylülspor var. Bu takımları lokomotif Susurlukspor olacak şekilde birleştirmek için ilk adımları attık. Futbol camiasına büyük bir güç katacak uzun bir süreç var önümüzde” dedi.

“SUSURLUKLU FUTBOLCULARIMIZ SUSURLUK’TA PARLAYACAK”

Rekabet haricinde, takımlar arasındaki çekişmenin ilçenin gençlerine zarar verdiğinin önemle altını çizen Arık; birleşmeyle birlikte Susurluklu futbolcuların Susurluk’ta parlayacağına dikkat çekti. Susurluk’ta yetişip üst liglerde mücadele eden birçok profesyonel futbolcu olduğuna değinen Arık, “Artık gençlerimiz Susurluk’ta parlayacak. Yeni bir A takımı çıkartacağız. Üç tane A takım düzeyinde takımımız olacak. İyi futbolcularımızın önünü daha fazla açmayı planlıyoruz. Çok iyi bir yoldayız ve resmi protokol imzalandıktan sonra Susurluk, Altınordu gibi olacak” açıklamasında bulundu.

SUSURLUKSPOR’UN SOSYAL TESİSE İHTİYACI VAR

Susurlukspor’a yeni bir takım otobüsü temin edileceğinin müjdesini veren Arık; “Yaklaşık üç aydır bir otobüs talebimiz var. Belediye Başkanımız Nurettin Güney’den Susurlukspor ve diğer takımlarımızın hizmetine sunulacak bir otobüs sözü aldık. Susurlukspor’un çok acil sosyal tesise ihtiyacı var. Susurluklu hemşehrimiz olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Doğan Subaşı ile görüştük. Tesisleşme ve kalıcı gelir konusunda bize yardımcı olacağını söyledi. Mevcut halı sahayı yenileteceğiz ve sosyal tesis yapacağız. Susurluk Karşıyaka’da olacak antrenman sahamızın ihalesi de oldu. Halı sahanın yanındaki 1 Nolu çay bahçesini aldık. Susurlukspor adına çalışan bir işletme olarak çalıştırılacak.” ifadelerinde bulundu.

Haber: Nur Uysun

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP