DOLAR 34,0279 -0.12%
EURO 38,0492 0.32%
ALTIN 2.826,640,86
BITCOIN 21508196.23269%
Balıkesir
20°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Ziraat Odaları Üreticilerin Sıkıntılarını Bölge Milletvekillerine İletti

Ziraat Odaları Üreticilerin Sıkıntılarını Bölge Milletvekillerine İletti

Balıkesir Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ve Bandırma Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez öncülüğünde, hububat fiyatlarındaki düşüklük ve destekleme eksikliği nedeniyle zor durumda kalan üreticilerin sesi bölge milletvekillerine iletiliyor. Ziraat odaları başkanları, hububat fiyatlarının artırılması ve desteklemelerin iyileştirilmesi taleplerini Balıkesir milletvekillerine ilettikten sonra, konunun çözümü için çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler.

ABONE OL
Haziran 20, 2024 15:56
Ziraat Odaları Üreticilerin Sıkıntılarını Bölge Milletvekillerine İletti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Üreticilerin Sıkıntıları Bölge Milletvekillerine Aktarıldı

Balıkesir Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ve Bandırma Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez öncülüğünde, hububat fiyatlarındaki sıkıntılar ve desteklemelerin yetersizliği konusundaki endişeler, Balıkesir milletvekilleri ile birlikte Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur’u ziyaret ettiler.

 Ziraat Odalarının Temsilcileri Bir Araya Geldi

Süleyman Dönmez’in yanı sıra Gönen Ziraat Odası Başkanı Kemal Arpacı, Susurluk Ziraat Odası Başkanı Özkan Gürkok ve Manyas Ziraat Odası Başkanı Kudret Özden gibi ilçelerin ziraat odası başkanları, üreticilerin sorunlarını dile getirmek için bir araya geldiler.

 Üreticilerin Talepleri Milletvekillerine İletildi

Balıkesir milletvekilleri, Süleyman Dönmez ve diğer ziraat odası başkanlarının taleplerini dinleyerek üreticilerin sıkıntılarını anlamaya çalıştılar. Konunun çözümü için ortak bir çaba sarf edilmesi gerektiği vurgulandı. Süleyman Dönmez, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, hububat fiyatlarının revize edilmesi talebinde bulundu. En azından 15 TL seviyelerinde bir fiyat artışının çiftçilere nefes aldıracağını belirten Dönmez, ayrıca Ziraat Bankası’nın çiftçilere faizsiz kredi vermesi için bir yıl ötelenmesini beklediklerini ifade etti. Bu adımların çiftçilerin gelecek yıl ekim yapabilmesine olanak sağlayacağını belirtti.

  

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP