DOLAR 34,1136 0.28%
EURO 38,1216 0.14%
ALTIN 2.862,951,20
BITCOIN 2142340-0.29832%
Balıkesir
26°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
“Hedefimiz nitelikli personel yetiştirmek”

“Hedefimiz nitelikli personel yetiştirmek”

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:18
“Hedefimiz nitelikli personel yetiştirmek”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi işbirliği ile verilen eğitimlerin sertifikaları dağıtıldı.


BANTAŞ ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş.’nin işbirliği ile düzenlenen 5S Kaizen ve İnovasyon Takım Çalışması Eğitimleri’ne katılım sağlayan çalışanlara katılım sertifikaları verilmek üzere tören düzenlendi. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından verilen eğitimlere katılan toplam 368 BANTAŞ çalışanı sertifika sahibi oldu.


Nitelikli personel yetiştirme hedeflerinden sapmayacaklarını dile getiren BANTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erdan; “BANTAŞ Akademi’nin uzun dönem hedefleri arasında orta ve üst kademe yönetici pozisyonları için geleceğin yönetici adaylarını işletmeye kazandırmak ve yetiştirmek, teknik ve idari yeteneği olan çalışanlara aidiyet duygusu kazandırmak, teknik ve yönetici adaylarının gelişimlerine rehberlik etmek yer almaktadır.” dedi.

Törene aynı zamanda projeye katkı sağlayan, Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Ofisi Genel Müdürü Dr. Mustafa Cem Aldağ, , İŞKUR Bandırma Hizmet Merkezi Müdürü Tuncay Özdemir, İŞKUR Müdür Yardımcısı Mümin Erbir ve Kariyer Merkezi Müdürü Armağan Türk katıldı.

Haber: Nur Uysun

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP