DOLAR 34,0763 0.14%
EURO 38,0804 0.03%
ALTIN 2.834,910,21
BITCOIN 21470051.14612%
Balıkesir
23°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
EŞİ VE OĞLUNU ÖLDÜREN ADAMIN ORGANLARI BAĞIŞLANDI

EŞİ VE OĞLUNU ÖLDÜREN ADAMIN ORGANLARI BAĞIŞLANDI

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:18
EŞİ VE OĞLUNU ÖLDÜREN ADAMIN ORGANLARI BAĞIŞLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk’ta 4 kişilik ailesine vahşeti yaşatarak karısını ve 4 yaşındaki oğlunu öldürüp intihar eden Fatih Akça’nın(40), tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşti, organları bağışlandı.

Susurluk’un kırsal Kurucuk Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda silahla eşi Bilge Akça (33) ve oğlu Muhammet Tahir’i (4) öldüren Fatih Akça olayın ardından intihar etti. Olay yerinden alınarak Balıkesir Şehir Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına Akça’nın burada beyin ölümü gerçekleşti. 3 Nisan 2022 Pazar günü meydana gelen olayda iddialara göre hayvan besiciliği yapan Fatih Akça, eşi Bilge Akça ile tartıştıktan sonra tabanca ile intihara kalkıştı.

Engel olmak isteyen eşi Bilge Akça’yı ve 4 yaşındaki oğlunu öldüren Fatih Akça, silahı bırakarak pompalı tüfekle kızını yaraladıktan sonra kendini vurdu. Çiftin 8 yaşındaki çocukları A.A. ise kaçarak canını kurtardı. Anne ile oğlu Dereköy Mahallesi’nde yan yana toprağa verilirken, korkunç olayın ardından yaralanan E.A. ve 8 yaşındaki kardeşi A.A. Balıkesir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nce koruma altına alındı.

“BABAMA ENGEL OLMAK İSTEDİM”

Hastanede psikolog eşliğinde ifade veren E.A. ise, “Eve gelen babam annem ile tartıştı. Annem babamın elindeki tabancayı almak istedi. Silah ateş alınca annem ve kardeşim öldü. Babam bu kez tüfekle intihara teşebbüs etti. Ben engel olmak isteyince tüfek patladı, ikimiz de yaralandık ” dedi.

ORGANLARI BAĞIŞLANDI

Olayın ardından intihar eden Fatih Akça, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavi sırasında gerçekleşen komplikasyon nedeniyle yoğun bakıma alınan Akça, sonra da entübe edildi. Akça’nın dün gece de beyin ölümü gerçekleşti. Yakınlarının organlarının bağışlanması kararı verdiği Fatih Akça’nın 2 böbrek ve karaciğeri, nakil işlemleri için Düzce ve Bursa illerine gönderildi. Akça’nın cenazesinin Susurluk’ta defnedileceği öğrenildi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP