DOLAR 34,1027 0.21%
EURO 38,1021 0.09%
ALTIN 2.839,950,39
BITCOIN 21786602.85316%
Balıkesir
20°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bu yaz Edremit trafiği rahatlayacak

Bu yaz Edremit trafiği rahatlayacak

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:18
Bu yaz Edremit trafiği rahatlayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edremit’in Zeytinli Mahallesi’ndeki D550-06 Karayolu’nda yaz aylarında yoğunlaşan trafiği rahatlatmak için Zeytinli Dönel Kavşak yapım çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Kavşağın yaz döneminde hizmete gireceği müjdelendi.


Edremit Zeytinli Mahallesi’nde yaz dönemlerinde yaşanan trafik kazaları ve yoğun trafiğin önüne geçmek amacıyla başlanan dönel kavşak projesi yapımının devam ettiği belirtildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, projeyi yakından takip ettiğini dile getirdi. Yakın zamanda başlanan proje, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri tarafından belirlenen D550-06 Karayolu üzerindeki Zeytinli Mahallesi girişi ve Edremit Küçük Sanayi giriş-çıkışında bulunan kavşakta konumlandırıldı. Sanayi bölgesini sahile bağlayan bölgede yapılan çalışma tamamlandığında yazın oluşan sıkışmanın ve birçok trafik kazasının da önüne geçilmesinin amaçlandığı belirtildi. Ekiplerin çalışmaları bitirmesi sonucunda özellikle Akçay Kavşağı’nın da rahatlaması amaçlanıyor.


PROJE YAZA YETİŞECEK

Yol çalışmalarını başladığı günden itibaren yakından takip eden Başkan Yücel Yılmaz, geçtiğimiz hafta sonu da proje çalışmalarını inceledi. Ekiplerin sıkı çalışması sayesinde dönel kavşağın bu yaz dönemine yetiştirileceğini müjdeleyen Yılmaz; “Balıkesir’de güvenli, konforlu ve hızlı bir ulaşım sağlamak amacıyla çalışmalara devam ediyoruz” diye vurguladı. Bölgede ulaşımı rahatlatacaklarını söyleyen Başkan Yılmaz, yan yolların ve dönel kavşağın tamamlanmasının ardından refüjlerin ve kaldırımlar yenileneceğini ardından asfalt serimi gerçekleştirilip peyzaj düzenlemeleriyle kavşağın yeşillendirileceğini ifade etti.

Haber: Nur Uysun

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP