DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2143558-0.39699%
Balıkesir
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
BANÜ öğrencilerine İNOVATİF destek

BANÜ öğrencilerine İNOVATİF destek

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:18
BANÜ öğrencilerine İNOVATİF destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin ilk İnovatif Organize Sanayi Bölgesi(OSB) olan Marmara Yüksek Teknoloji OSB, dünyanın en büyük teknoloji yarışması organizasyonlarından olan TEKNOFEST’te yarışacak Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi(BANÜ) takımlarına sponsor oldu.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Türkiye’de düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) bu yıl Samsun’da yapılacak. 30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek festival için Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi(BANÜ) hazırlıklara başladı. BANÜ Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin kurduğu Teknofest Yarışma Takımları, ‘Robotik’, ‘Model Uydu’ ve ‘Uluslararası İnsansız Hava Aracı’ yarışmalarına katılacak.

BANDIRMA’YI YURT İÇİ VE YURT DIŞINDA TEMSİL EDECEKLER

Bezirci ve Beyköy arasında altyapı çalışmaları devam eden Türkiye’nin ilk İnovatif OSB’si, yurt içi ve yurt dışında düzenlenecek teknoloji yarışmalarında Bandırma’yı temsil edecek öğrencilere destek olma kararı aldı. Bandırma Kaymakamı ve Marmara OSB Müteşebbis Heyet Başkanı Engin Aksakal, Marmara OSB Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Çay ve yönetim kurulu üyeleri sponsorluk çekini BANÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e teslim etti. Programa, BANÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feyzullah  Temurtaş, BANÜ Genel Sekreteri Cihangir Boz ve Teknokent Koordinatörü Doç. Dr. Harun Özbay katılırken, Marmara OSB yönetim Kurulu ve bölge müdürlüğü personeli katıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP